Irena Hrabovská

Pediatr Více

Valašské Meziříčí 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

U Nemocnice 980, Valašské Meziříčí

• Z

Výborná,příjemná lékařka, vždy vše vysvětlí,skvělý přístup k dětem. Doporučuji

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

Milá k dítěti, poradí i po telefonu (opakovaných telefonech), neobtěžuje ji konzultace ohledně dítěte. Sestřička milá, s dětmi pracuje skvěle. Ordinace čistá, příjemná. Vhodně rozvržená ordinační doba - nepotkáváme se s nemocnými,když máme "poradnu".

paní doktorka je někdy náladová ,jako každý člověk,ale žádnou ujmu jsme zatím neměli,někdy člověk musel na ťuknout a říct si o lepší vyšetření,ale když jsem se jí na cokoli zeptala ,vždy poradila...co se týče antibiotik,je pravda,že by se neměly hned nasazovat,až v nejnutnějším případě,já jsem osobně doplatila na časté užívání antibiotik ,(ne u ní)...nikdy se nepouští do žádných experimentů,i když většina lékařů si myslí.že zvládnou všechno sami...jsem v podstatě spokojená...nikdo není bez chyby...

• B

Paní doktorku nedoporučuji, je arogantní, k dítěti ani nevstane, na vše říká viroza, byli jsme u ní 5 krát a nic nám nepředepsala, souhlasím s ostatními co mají špatnou zkušenost. Její léčba je odhlášení ze školky, takže pracující může být s dítětem doma. Uvažuji o odchodu, nedoporučuji.

• S paní doktorkou nemáme problém a ani jsme neměli. Na co jsem se vždy zeptala, tak mi zodpověděla. Syn prohlídky i očkování zvládá na jedničku, ikdyž se předem bojí má velice pěkný přístup k dětem a strach dítěte je tatam. Sestřička je rovněž milá a velice ochotná. Momentálně bych v žádném případě neměnila.

• Neschopná, arogantní, protivná. Ve většině případů diagnózu určila jako virózu či, ještě hůře, označila pacienta za "hypochondra".
    I když jsem dnes již dospělý člověk, stále doplácím na její chyby.
    Její neschopnost určit diagnózu se mi podepsala na zdraví, jenž mám nenávratně poškozené.

NEDOPORUČUJI!!!

• Vynikající lékařka,vždy poradí a hlavně mé děti se jí nebojí a mají jí rádi.Líbí se mi,že se snaží najít jiný způsob léčby než někteří doktoři,kteří do Vašich dětí cpou hned od začátku antibiotika.Všem doporučuji

Výborná,příjemná lékařka, vždy vše vysvětlí,skvělý přístup k dětem. Vřele doporučuji.