Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Martina
Paní doktorka je poklad, dlouho jsem hledala normálního rozumného nepovysujiciho se člověka ochotného diskuze. Píši sem zejména kvůli komentářům "náladovost". Sama jsem to nezažila, ale i kdyby... Paní dr. je jen člověk a má věčně narvané obě dvě čekárny a pracuje neustále s plným nasazením. Přijde za dětmi i domu, zvedá telefon, zavolá, odepíše na mejl. Neznám jiného takového doktora.
Jana Šustrová
Bez pani doktorky bych šestinedělí zvládla velice těžko. Jsem moc ráda, že jsme se s Toníčkem dostali právě k ní. Sestřička je také skvělá :-)
Jana Totzauerová
Paní doktorku Deylovou,mohu moc doporučit, je to výborná lékařka! Takže chvála :-).Sestřička je moc hodná a také výborná! Máme je moc rádi :-).
Ivana B.
Paní doktorka je velmi přátelská, děti ji měly rády, několikrát jsem využila konzultace po telefonu v akutních případech i mimo ordinační dobu. Vždy vyslechla můj názor a snažila se mi vyjít vstříc (například co se týče odkladu očkování u miminka). Velmi doporučuji! Ivana Böhmová
šimáková
nejlepší dětská lékařka,jakou si pro své děti lze přát. Vždy příjemná,ochotná a neskutečně trpělivá, naslouchat jejím radám se nám vždy vyplatilo. Naší dceři je 25 let a často na paní doktorku vzpomíná. synovi je 6 a paní doktorku miluje. To samé platí o sestřičce,která je také naprosto nejlepší.
Daniela
Souhlasím se všemi komentáři (kromě negativního-náladovost neznamená sníženou odbornost, ale chápu, že to je něčí názor), paní doktorka mi byla doporučena mým gynekologem a je opravdu skvělá. Hned druhý den, co mě pustili z porodnice už byla v domluvený čas u nás doma za Prahou a byla jsem opravdu mile překvapena. Odhalila včas vývojové odchylky, které jsme nepodcenili a zachránili a vůbec si dávají se sestrou záležet a na mobil můžete volat kdykoliv a vždy ráda a dobře poradí. Má opravdu ke každému děťátku individuální přístup, což je skvělé, protože každé dítě je jiné a potřebuje jiný náhled a péči. Velmi ráda doporučuji paní doktorku i sestřičku.
Paní doktorka je naprosto úžasná. Je 24 hodin na telefonu, je vždy ochotná, milá a hlavně normální. Sestřička je taky naprosto skvělá. Lepší ordinaci už sme si nemohli přát.
Souhlasím s jedním negativním hodnocením v tom, že je někdy paní doktorka opravdu náladová. Oproti tomu je ale odbornice, má úžasný přístup k pacientům. Ve srovnání s jinými pediatry, se kterými mám zkušenost, je paní doktorka Deylová jednička.
mg
Dávám hodnocení nejlepší - osobní přístup, všechny děti zná a má zájem, dobrá diagnostika, sestřička také velmi příjemná a znalá. Čekání zpříjemnmí čekárna plná hraček.
Znam
Skvělá doktorka, děti jí mají radí a sestřiáčka to samé. Není lepší volba.