Samostatná ordinace praktického lékaře
Lhotská 2071, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

B
Umístění: Samostatná ordinace praktického lékaře Jiný

Paní doktorka je zlatá, pokaždé , když za ní přijdu s problémem je snaha to vyřešit a podrobněji vyšetřit. Co je také pro mě důležité je komunikace, kdy paní doktorka s Vámi mluví o problému, co to pravděpodobně je, co to může být, ptá se na podrobnosti. Nevím co si počneme až jednou odejde do důchodu, takového doktorka totiž, aby člověk pohledal!

pani doktorka je mimiřadne pečliva zkušena lékařka ,moc si cenim jejiho lidskeho přistupu

Moc často k paní doktorce naštěstí chodit nemusím, nicméně jsem u paní doktorky již cca 15 let a ani jednou jsem neměla pocit, že by mi nepomohla. Myslím, že je jedna z nejlepších doktorek z HP. Pokud potřebuji něco předepsat, tak předepíše a nyní, když jsem měla angínu, tak mi udělala i výtěry z krku a nehonila mě až na ORL kvůli výtěrům, což v poslední době doktoři rádi dělají. Jsem s ní spokojená.

Pani doktorka me pomohla pri vazne nemoci, jsem s ni velmi spokojena a mohu ji jen a jen doporucit.

Je to velmi dorá lékařka, doporučuji všem .

Paní doktorka je pečlivá.

vše OK

Výborná paní doktorka. Odstěhovala jsem se a bydlím daleko od HP, ale nechci se odhlásit. Mám pocit, že lepší nenajdu. Hanka

Tato lékařka je k pacientům vstřícná,vše srozumitelně vysvětlí a případně poradí.Má zájem o pacientovo zdraví(vyléčené nemoci)a neobtěžuje ji,prohodit s pacientem pár slov navíc,pro starší lidi vzácné pochopení

Hodná a starostlivá paní doktorka. Jsem s ní spokojená a mám k ní důvěru.