Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Alice
S paní doktorkou jsem spokojená vůbec nebyla.Syn měl problémy a p.doktorka nás neposlala na vyšetření ani na opakovanou žádost.Při každé návštěvě nám chtěla dělat vyšetření CRP,které se u ní v ordinaci platí,ale např.moč do laboratoře nám odmítla poslat.Nechala jsem si syna vyšetřit jinde a po zjištění nálezu,jsem dětského lékaře okamžitě změnila.
Dovolím se přídat negativní hodnocení. Bohužel je to velmi smutné. K pí. doktorce chodím již od narození, vždy jsem já i moje matka byli spokojeni, ale postupem času jsem začala mít vlastní názor. Jsem ráda, že k této doktorce budu chodit již jen půl roku. Její vybavení ordinace je na nejnižší úrovni. Pokud se vám kouká do krku tak si svítí svým mobilním telefonem. Přepisuje stále stejné léky. Sice je milá, sympatická a hodná, ale bohužel to k této profesi nestačí.
Eva
Paní MUDr. Bumbovou mohu jen doporučit. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. S oběma svými kluky (5,5roku a 17msíců) k ní chodíme od narození. Vždy po odborné stránce poradila, ošetřila a vyšla vstříct bez sebemenšího problému a to i telefonicky mimo svou pracovní dobu! Znamenáčci