Kontaktní údaje

klinický psycholog, terapeut pro děti a dospívající, diagnostik

• Dětská psychologie
  • Klinická psychologie
  • Psychoterapie

APLA Praha a střední Čechy, o.s.

Dolanská 329/23, Praha 6- Liboc, Praha

• Partnerská psychoterapie

• Rodinná psychoterapie

• Skupinová psychoterapie

S paní Beranovou máme už roky dobrou zkušenost, pomohla nám při výchově našeho autistického syna. Díky ní jsme se zorientovali v problematice a vyhnuli se tak mnohým zklamáním a i zlatokopům. Během let se nám podařilo syna začlenit do normálního života a tak jí za její moudrou pomoc, obyčejně a lidsky, děkujeme.

• Umístění: APLA Praha a střední Čechy, o.s. individuální psychoterapie

• R

Pani magistra pred 4 lety diagnostikovala synovi detsky autizmus s tezkou mentalni retardaci. Na doporuceni co a nim dal, jak ho rozvijet, doporucila venovat se apise atarsimu synovi. Nastesti jeji predpoved ohledne syna nevysla. Je ho nasledny vyvoj ukazal, jak hluboce se spletla v diagnostice a predpovedi vyvoje. Nemohu doporucit. Vyhnete se ji obloukem.

• Umístění: APLA Praha a střední Čechy, o.s. diagnostika syna

S paní magistrou jsem byla velmi spokojená. Docházela jsem k ní s dcerou v porozvodovém období i v období, kdy dcera měla problémy s učením. Diagnostikovala poruchu koncentrace a doporučila nám, jak se učit. Velmi nám v obojím pomohla. Děkujeme!!!

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní magistře za pomoc při zvládání porozvodových a pubertálních problémů naší dcery. Paní magistra dokáže velmi profesionálně poradit, nasměrovat a vystihnout podstatu, vytváří zároveň příjemné a přátelské prostředí, které budí důvěru u dcery i u nás - rodičů. Oceňuji její individuální přístup, který se neomezuje na obecné rady. Její služby využíváme již druhým rokem, velice nám pomohla a v případě potíží se na ni budeme obracet i nadále.
    Janíčková

• V

Paní doktorka má profesionální, leč laskavý přístup. Vždy se snaží vyjít co nejvíce vstříc co se týče termínu, ochotně radí i po telefonu, když je to třeba. Nenásilně vede pacienta ke zlepšení, maximální spokojenost.

K pani doktorce chodim temer rok s 8 letym synem. Syn ma k pani doktorce duveru, neboji je otevrene mluvit a jeji rady se snazi uvadet do praxe. Diky jeji pomoci se nam dari zvladat navaly vzteku a agrese, lepe se vyrovnava s obtiznymi situacemi. Neni problem pani doktorce zavolat ci poslat e.mail, vzdy ochotne reaguje a pomaha nam i mimo objednane terminy. Je bezvadna, mohu vrele doporucit!

• B

Mala som sedenie s pani Magistrou jenom jednou, spis konzultace s 2 detmi (2 a 4 roky), ale bola som s nou maximalne spokojna. Poradila aj v pripade dodatocnych otazok po telefonu. Mozem len doporucit.