Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petra M.
Moc milá paní doktorka, ochotná a pečlivá (někdy až příliš). Velmi pozitivně hodnotím rozdělení pracovní doby na nemocné a zdravé děti. Při objednání na kontrolu jsem nikdy nemusela čekat. Čekárna je starší, ale čistá a s množstvím hraček. Sestřička je moc šikovná. Plný počet hvězdiček nedávám jen z důvodu, že dítko zatím nemělo vážnější zdravotní problém (naštěstí :-D), tak se necítím být 100% objektivní pro hodnocení paní doktorky. Nicméně paní doktorku mohu zatím jen doporučit.
Miroslav D.
Výborná a lidská, nestalo se nám, že by nerozpoznala problém, stará se i mimo svou pracovní dobu. Doporučuji!
Lucie N.
Paní doktorka Veselá je nejlepší lékař jakého znám. Důkladně vás vyšetří, vše vysvětlí tak, že tomu rozumí i laik. Je milá, usměvavá, profesionální. Doporučuji !! Neznám lepšího doktora.
Soník
Výborná paní doktorka. Zpočátku jsem měla rozpačitý názor, protože mi kojený syn málo přibíral dle tabulek, ale ukázalo se, že každé dítě do tabulek nacpat nelze :) Ale s prvním mimčem vás to slušně vystresne. Jinak je milá, usměvavá, příjemná, nikdy ze mě neudělala nesvéprávného rodiče, kterému je třeba diktovat a vždy rozpoznala diagnózu. Nepovinná očkování necpe násilím a má úplně skvělou ordinační dobu. Težko se nám teď hledá za ni adekvátní náhrada. Vřele doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně