Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Věra
Paní doktorka by měla maximálně v nemocnici ukazovat kde zrovan ORL hledat. Já tam se synem jezdím bez výsledku 2 roky, s tím že jsem neschopná matka, syn je mimo jiné hysterický unudlený rozmazlený. A ejhle .. po dvouletém nervování jsem synka objednala jinam a problém nalezen a okamžitě řešen. Takže ne , paní by neměla ošetřovat nemocné,kteří potřebují odborné vyšetření. A nejvíc mě dojalo,že to je primářka.
Míša
Už nikdy ji nechci potkat! Moje masivní krvácení z nosu, byla jsem celá od krve, z ručníku mi kapala krev, džíny, kabát, mikina od krve a její starost byla, abych neušpinila krví ordinaci
D.
Príšerné. Náhle som stratila časť sluchu. Pani doktorka si ani nevypočula, čo presne mi je, po vyšetrení sluchu mi povedala "no prostě neslyšíte, s tím ja vám nemůžu pomoct, musíte (za mesiac a pol) na MR, to nemusí být z uší". Liečba, ochota 0 bodov, doporučila neurol. Po príchode do HK mi zistili problém so stredným uchom, nasadili liečbu, urobili podrobné vyšetrenia a vysvetlili, čo to ešte môže spôsobovať. Neodporúčam.
Lucie R.
Paní doktorka se s nikým moc nemaže a dobře dělá. Práce jí jde od ruky, je věčná. Na ORL v Náchodě je velký nápor pacientů a díky jejímu nasazení to tam zvládají. S dcerou, která na problémy s ORL dost trpí, nám hodně pomáhá. Mluví s malou jako s dospělákem, ale většinou ji vyšetří dřív, než se dcera vůbec rozkouká, coz je vlastně k dobru věci. Mně když viděla poprvé v životě jako pacienta, tak mi během rychlého vyšetření odhalila poměrně vážnou diagnózu, na kterou nepřišlo X specialistů během cca 15 let. Když už potom díky žádankám od paní doktorky věděli, na co zaměřit, potvrdili mi diagnózu i na dalších odborných pracovištích. Jsem ji za to vděčná a má můj respekt.
Jana
Neochotná, řekla bych až drzá, vůbec mi nepomohla, děsný přístup.
Iva
Paní doktorka si nakracrla o 15 min déle a ani se do té čekárny neotocila. Její studený přístup k pacientům je nehorázný. Byla jsem na kontrole po 2 dnech od pohotovosti, měla jsem zánět nosniho vaku v horní celisti a paní doktorka to nazvala virózkou. Měla jsem to "štěstí" ji potkat podruhé, poprvé se synem a snad už nikdy vice. Nic nevysvětlí, napsala mi něco, co ani nevím co je. Ještě, že to byla pouze kontrola, doktor, co jsem u něj byla při bolesti byl zlatý...
K.K.
Velká neochota paní Giblové z ORL v Náchodě. Měla mi vyměnit antibiotika na žádost jiného doktora z ORL který neměl zrovna službu. Odpověď zněla, že neví proč by mi měla léky měnit, že neví, jestli mi po nich může být zle, ať si zavolám obvodnímu lékaři a poradím se s ním. Díky ochotnému jinému lékaři, jsem nezůstala bez léčby a léků, které jsem potřebovala na zánět čelisti.
Veronika
Naprosto neochotná doktorka tipu mouchy snězte si mě. Neporadí, neodpoví na dotazy. Nic neví a ptá se, co říkala naše obvodní doktorka. Nemá svůj názor. Nedoporučuji
J. D.
Arogance, příšerný přístup k dětem, když se bojí, což u malých dětí je přirozené, křikem na děti si tahle tzv. Mudr nepomůže, neporadí, nepomůže, kdyby neměla okolo sebe ochotné sestřičky, pacient se nic nedozví. Zkušenost s Mudr. Giblovou je taková, že ji nikomu nedoporučuji, pokud bude v budoucnu další problém, doufám, že tenhle člověk v bílým plášti nebude přítomen.