Kontaktní údaje

Psychologická ambulance s.r.o. Mgr. Ingrid Nezdobová
Hlaváčkovo náměstí 1, Prostějov

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Psychologická ambulance s.r.o. Mg...Vícer. Ingrid Nezdobová • Jiný Méně

Jsme velmi zklamaní. Sama by potřebovala psychologickou radu a pomoc...a to pracuje s dětmi. Děti k ní vůbec nepouštěte.

Z
Umístění: Psychologická ambulance s.r.o. Mg...Vícer. Ingrid Nezdobová Méně

Já měla velice špatnou zkušenost, dcerce se vůbec nelíbila, přístup hrozný a vůbec nepochopila podstatu věci a ani neměla zájem se o příčinu věci zajímat.....já určitě nedoporučuji......., ale možná, že v některých případech může pomoct, každý potřebuje jiný přístup....dobré je zkusit a když se bude zdát hrozná, tak rychle pryč

R

přesně tak, nebrat! Bohužel jsme se v ní zklamali. Čím častěji jsme u ní byli, tak na tom byla dcera hůř, než když jsme k ní šli vůbec poprvé. Nechápu jak může dělat dětského psychologa... určitě dovede dětem "krásně a bezohledně vysvětit", v čem jsou mnohem horší než ostatní a proč se nechovají úplně stejně jako vrstevníci.. zajímalo by mě, podle jakých tabulek se řídí.. nějak Paní psycholožka nepochopila, že i děcka jsou osobnosti se svým vlastním a někdy odlišným názorem, ať se týká čehokoliv.. to je podle ní špatně.. mám pocit že všechny děcka akorát totálně rozhodí... Vůbec neposlouchá, co jí kdo říká a je přesvědčená jen o svém "neomylném" názoru a o své totální pravdě...

chodil jsem k ní 8 let a nemůžu si ji vynachválit. Je možné že někomu nevyhovuje, ale to jen proto že je velmi otevřená a říká věci narovinu. Soustředí se na celé povídání, dokáže bleskově a dobře poradit v nejtěžších situacích, a navíc se s ní člověk bezvadně zasměje. Doporučuji každopádně!

přesně tak, taky mi říkala, proč jsem se oženil a co na mě manželka vidí , když mám deprese a nic mě nebaví!!! NO hrůza.