Jana Sílová
Mám jen ty nejlepší zkušenosti,moje praktická lékařka ke které jsem původně docházela nebyla schopna poznat boreliózu,tvrdila mi že je to jen píchnutí od komára a že jsem hysterka.Když se skvrna rozšířila na celou nohu a měla jsem čtyřicítky horečky,mamka mě vzala ke své lékařce,p. Teichmanové,která mě dala dohromady,jsem ji za to moc vděčná,od té doby chodím jen k ní a moc mě mrzí že se už chystá odejít do důchodu.
Taktéž, jsem z Ostravy-Zábřehu, téměř Výškovic a taky si bsolutně nemůžu stěžovat..
Já jsem byla vždy spokojena..paní doktorka má velmi lidský a empatický přístup..!!
Jsem sice už nějakou dobu z výškovic, ale doktorku bych neměnila jsem s ní spokojená. a pokud tady někdo píše že je tak leda schopná napsat kapky na rýmu tak to asi proto že má rýmu! A pokud se vám lékař nelíbí tak ho jednoduše změňte
ok
pacientka
Paní doktorka je výborný lékař, vždy spokojena.
Duží Marek
Paní doktrorka je sice v důchodovém věku, ale je to perfektní diagnostička a má také profesionální přístup k lidem. Pokadé jsem byl nad míru zpokojen a pevně doufám že bude ještě dlouho provozovat svou praxi.
martinu
jsem vždy spokojen
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí