Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
anelim1963
K pani doktorce jsem chodila se tremi detmi, je to skvela lekarka a skvely clovek. U ni v ordinaci se deti i rodice citi jako doma. Nikdy jsem nepoznala lekare s tak skvelym pristupem k detem. Za vse ji dekuji a mohu ji vsem maminkam doporucit.
monigue
Velmi příjemná,milá paní doktorka,naše paní doktorka( jiná ) je stále nemocná nebo má dovolenou a proto jsem byli nuceni navštívit paní doktorku Váňovou. Musím říct,že její přístup se s naší půvpdní doktorkou nedá srovnat. Byla příjemná,milá kompletně nám vysvětlila co nám je, a jak postupovat,s úsměvem,bez nějakého náznaku,že ji vadíme,což se už párkrát jide stalo. Uvažuji,že pokud bude naše lékařka stále na dovolené,tak se k paní doktorce přihlásíme. Mohu jen doporučit.Také sestřička byla senzační,kdyby bylo více takovýchto lékařů
Iveta Fafková
V Havířově jsem se narodila a v péči paní doktorky jsem byla od narození já a pak i moje sestra.Už jako dítě jsem paní doktorku měla velice ráda a jelikož se mi líbí její přístup k dětem,i já k ní nyní chodím se svými dětmi a jsme opravdu spokojeni :-)
Jana
Báječná paní doktorka. Měla v péči mě i bratra a vždy našla lék na každou malou i velkou dětskou nemoc. I v dospělosti jsem jí už několikrát požádala o radu a nikdy nezklamala. Díky!
Lenka Murinová
Děkuji paní doktorce za její skvělou péči, ochotu pomoci kdykoliv i mimo pracovní dobu. Její setřička v ordinaci je rovněž velmi příjemná a ochotná paní. Krásný, pečlivý a přátelský přístup k dětem i rodičům. Děkuji a přeji spoustu dalščích spokojených pacientů.
Jsem naprosto spokojená. Paní doktorka je nejlepší lékař kterého jsem v životě poznala.Také má velmi lidský přístup který je mezi lékaři již jen vzácný. Osmnáct let léčila mou dceru a nyní mého pětiletého syna. Velice si ji vážím a všem maminkám doporučuji. Je to skvělá odbornice a velmi dobrý člověk.
Paní doktorka je sice opravd velmi milá a sympatická, ale veškeré problémy s krkem u mě, v době, kdy mi bylo pod 18, řešila volně prodejnými léky, které samozřejmě neměly žádný efekt, takže jsem pokaždé skončila na ORL s angíou, aftou na mandl a dalšími problémy, které by podle mě dobrý praktický lékař poznat měl.
Zdeňula
Vřele doporučuji, kdyby nebylo paní doktorky, tak moje dcera nechodí. Nenechá nic náhodě a pošle na vyšetření. Hodně mi pomohla!!!!
Matisová
Skvelá PANI DOKTORKA.
Martina Kiesewetterová
Báječná lékařka, skvělý člověk - jsem šťastná, že mé děti má v péči takový odborník. Mnohokrát děkuji za vše, co jste pro nás udělala!!!