Mám široké vzdělání v oblasti psychologie a CBT psychoterapie, včetně odborné psychologické rekvalifikace a několika zahraničních certifikací. Jsem certifikovaná koučka podle standardů ICF (Koučink centrum) a rovněž jsem certifikovaná Scrum Masterka (scrum.org). Specializuji se na řešení témat, jako je pracovní vyhoření, nízké sebevědomí, profesní dilemata a vztahové problémy, atd.
Mou výhodou je schopnost kombinovat analytické myšlení s koučovacím přístupem, což přináší efektivní výsledky. Díky předchozím zkušenostem v technických oborech také dobře rozumím dynamice korporátní kultury a potřebám klientů v manažerských a technických pozicích.
Nabízím koučování a terapii v češtině, ruštině a angličtině.
Moje vzdělání:
Professional Coach Training Program (akreditovaný Mezinárodní federací koučů). Rekvalifikační certifikát.
Professional Scrum Master I - Agile Coaching (Scrum.org) Certifikace.
Studium dle programu "Praktická psychologie s dodatečnou specializaci v oblasti rodinné psychologie".
Terapie zaměřená na soucit při poruchách příjmu potravy.
Kognitivně-behaviorální skupinová terapie: principy, fáze, techniky.
Kognitivně-behaviorální terapie úzkostných poruch. EMDR terapie.
Behaviorální terapie úzkostných poruch.
Nabízím koučování a terapii v češtině, ruštině a angličtině.
Moje vzdělání:
Professional Scrum Master I - Agile Coaching (Scrum.org) Certifikace.
Terapie zaměřená na soucit při poruchách příjmu potravy.
Kognitivně-behaviorální skupinová terapie: principy, fáze, techniky.
Kognitivně-behaviorální terapie úzkostných poruch. EMDR terapie.
Behaviorální terapie úzkostných poruch.
Zobrazit ostatní profily koučů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Ing. Evženie Povolocká, Phd? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor