PhDr. Ilona Wölfelová

Psycholog Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Ordinace klinického psychologa

Masarykova 64/105, Ústí nad Labem 400 01

Paní doktorka byla velmi milá a empatická. Vše vysvětlila. Byla jsem spokojena

• T

Paní doktorku nedoporučuji k dětem. Byla odměřená, nepříjemná. Syn se jí bál. Ve finále vůbec nepomohla.

• D

Já mohu poděkovat a doporučit. Hned při první návštěvě jsem měla pocit, že mi rozumí, že chápe v jaké jsem situaci a co mš tak strašně trápí. Jsem naprosto spokojená.

• I

NEDOPORUCUJI !!!!!!!!!!!!!!! SPATNA KOMUNIKACE S DETMI. Doporučuji oslovit schopnejsiho psychologa.

• Ordinace klinického psychologa Jiný  •

Paní doktorka PhDr. Wölfelová je skvělá, ochotná a velmi vstřícná. Kdykoliv jsem zavolal a to třeba pozdě večer, tak se mi paní doktorka věnovala a byla velmi ochotná. Asi dvakrát jsem se přeobjednával z mé strany a vždy mi vyšla vstříc a nikdy se nezlobila. Nyní jsem na zítřek objednán a už teď vím, že se na tu návštěvu těším. Opravdu palec nahoru.

• Ordinace klinického psychologa Jiný  •

Bohužel se musím přidat ke skupině lidí, kteří mají negativní hodnocení. Ze třech návštěv, které si naučtovala na pojišťovnu byly pouze dvě a rekordně krátké posezení. Testy synovi vůbec neudělala a na domluvenou schůzku neplánovaně dala na dveře cedulku dovolená a nedala nám vědět. A ještě mám vycetla že nemá na nás spojení.....které měla napsané v kartě syna.

• Ordinace klinického psychologa  •

• Četl jsem negativní hodnocení ženy,doktorky která si to nezaslouží,je to uznávaná lékařka ve svém oboru a to jak psycholožka tak i soudní znalkyně.Má osobní zkušenost je ta že pomohla ne jen mně ale i synovi,nebýt jejího vstřícného přístupu syn by byl v dětském domově a já ve vězení!Dala mně šanci začít žít nový život a ne pouze mně ale i synkovi! A toho si vážím. Lidé kteří píší negativní hodnocení by se měly v prvé řadě zamyslet samy nad sebou a proto mohu jen doporučit!

• A

Paní doktorka mi velice pomohla v těžkých časech a jsem s ní velice spokojená. Dokáže vám naslouchat a pomoci vám najít cestu k vyřešení problémů, což by měl správný psycholog umět. Na první pohled na mě sice nepůsobila moc sympaticky, a hned po prvním sezení jsem změnila názor.

Přišel jsem k ní o 5 minut pozdě protože nejsem zdejší a hledal jsem to. Řvala na mě jak pominutá, že jsem jí narušil program o těch 5 pozdních minut příchodu. Šel jsem za ní s transsexualitou na psychotesty. O transsexualitě absolutně nic nevěděla a celou dobu semnou řešila moji nezaměstnanost. Ty testy byly staré a neuznané. Díky ní jsem dostal vyrozumění že nejsem na změnu pohlaví připraven a to díky tomu, že nejsem zaměstnaný. Absolutně tuto ženu nedoporučuji. Nepříjemná stará doktorka, strašně nerad na ní vzpomínám.....

• H

Dobrý den,paní dr.Wolfelová je moc dobrá lékařka,moc mi pomohla v těžké době,kdy jsem nevěděla kudy kam,je citlivá,umí naslouchat a chápe bolest druhých,moc Vám děkuji paní doktorko,.mohu jenom doporučit!