Ordinace PL pro dospělé
Nerudova 686, Kralupy nad Vltavou

Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolí

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Osobně jsem u paní doktorky byla naštěstí jen asi dvakrát. Velmi nepříjemný zážitek. Naštěstí jsem se odstěhovala z Kralup a měla záminku se přehlásit jinam. Neempatická, neprofesionální, nezodpovědná ve vedení dokumentace. Pokud si nechcete komplikovat život, opravdu se její ordinaci raději vyhněte...

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Potvrzení

Doktorka naprosto nepříjemná, volala jsem jí, zda je možné dostat potvrzení do zaměstnání, že moje p. doktorka ma 14 dní dovolenou a že to opravdu potřebuji. (Ona byla jako záskok během dovolené mé paní doktorky.) Sestra si nevěděla rady, dala mi k telefonu doktorku, která svolila, ať tedy přijdu přístí týden. Tak jsem přijela a ona, že to možné není, že to nedělá a že mi dá potvrzení, že jsem se snažila si to potvrzení zajistit. Za cár papíru si naúčtovala 50,- (bez potvrzení o zaplacení),.. tahá z lidí peníze akorát, nedodrží co slíbí. K ní ani kdybych měla umřít!

Strašný zážitek! Varuji před návštěvou úplně všechny, takové chování a neochotu jsem dlouho nezažila. Dle mého názotu - nekompetentní, nepříjemná, drzá lékařka. Opravdu k ní nemám slov, ještě jednou se k ní dost a bude to má smrt. Vynadala mi i za to, že její sestra upustila mou kartičku pojištěnce do složek a musí ji hledat, rovněž mi vynadala za to, že musí vstát. Nechápu, proč tu práci dělá, když ji tak obtěžuje. K lékaři jsem šla v zárodku nemoci, aby mi pomohla a já nelehla. Ne, ona čeká, až se to rozjede, protože do té doby není co léčit! Opravdu nevídané. Už nikdy více!!!

Dobrý den paní Ilono,pokud se tu ještě objevite,reagujte prosím na mojí prosbu,ke komu teď chodíte(napíšete mi to prosím,pokud to není tajemstvím)? již dlouho hledám lékaře, který umí opravdu léčit což je v nejen v Kralupech ale i v Praze celkem velký problém, chodila jsem k Mudr.Nové-nebudu se k ní radějí vyjadřovat,pak jsem přešla do Moje ambulance na Proseku a to je snad ještě horší,čekáte dlouho i když jste objednaní,sestři pomlouvají doktory přímo před pacientem,nemají na vás čas i když máte horečku a je vám pěkně zle a další a další...jsou arogantní a mudr.je tam hodně náladová,muže se klidně stat,že př a dostijdete a za nic pro nic dostanete sprďana a to jen proto,že na nikoho nema naladu,předepíše nějaký lék i když jí povídáte,že vám nesedí!!!Pozor na ně,nechápu,kde ji vzali..vyhrabali..tohle není lékař ale zombie!Dala jsem na ty jejich reklamy a vlitla jsem do pěkného čurbesu,který ,vedou! Byla jsem se svoji mamčou na Novodvorské(Novod.Plaza,tam je taktéž MOJE AMBULNCE),tam jsou hodní,obětaví a všechno dbají i když tam jsou také čekačky ale menší,to je ale pro mne pěkně z ruky(jsem z Kralup)nemohu bohužel dojíždět takovou dálku..tam to zas mohu doporučit..

neschopná. Jsem u ní teprve rok a jedna katastrofa za druhou. Měsíc po operaci kčních mandlí jsem onemocněla,ale podle ní v pohodě. U jiného doktora jsem dostala dvoje prášky. Také se mi stalo že mi dala kartu někoho jiného když jsem šla na vstupní prohlídku. A při zjištění chronického zánětu v krku a horečkách mi řekla ať si udělám doma čaj.

I

Věta, která hovoří za vše. Bylo mi 28, když jsem k paní doktorce chodila:
"Já jsem taky unavená, kupte si k....Q-... Já ho taky užívám, vždyť vy už nejste nejmladší...."
Co k tomu dodat? Snad jen to, že jsem okamžitě změnila lékařku, která mi diagnostikovala
chronický zánět ledvin - okamžitými rozbory a vhodnou léčbou. Doslova mě z té únavy postavila
na nohy :-).
Takže paní doktorku Votavovou? NE - E !!!!!

vyborny doktorka lec ktery doktor by se měl učit od teto pani doktorky nebejt ji tak už jsme mrtva

Pani doktorka má na vyšetřovacím lůžku pernamentně nějaké krabice, takže ho používá zřejmě jen jako odkládací prostor. Po probdělé noci s neustálým zvracením a už neschopnosti přijmout jakékoli tekutiny (po vypití několika lžiček! čaje, vody následovalo okamžité zvracení) mi paní doktorka poradila, ať piju a nezvracím a příjdu zítra(aniž by se mě dotkla - prohmatala břicho či něco podobného). Na to jsem jí řekla, že zvracení neovlivním a prostě žádné tekutiny nepřijímám. Skončila jsem v nemocnici na kapačkách kvůli dehydrataci. Nacož mi pak řekla, že jsem mladá a že by se to tak za den zase spravilo..

Naprosto souhlasim s predchozimi nazory - clovek jde k doktorovi zavcasu, s jasnymi priznaky rozjidejici se nemoci. presto je mu receno "lezte, pijte caj a vemte si paralen". Zda se, ze tohle je vsemocna lecba na vsechno - anginu, zapal plic, astma, chripku. Za par dni je tam clovek znovu, tentokrat jiz s plne rozvinutou nemoci a lecenim dvojnasob tak dlouhym. Jako doktor na predepisovani leku dostatecna, jako lekar resici choroby pacientu nedostatecna.

F

S paní doktorkou jsem také nebyla spokojená. Její péče mi připadá velmi neodborná. O mém problému řekla, že bude spíše psychického rázu a úplně přehlédla jiné potíže, které (jak jsem později zjistila) s tímto velice souvisí.