MUDr. Ilona Tulisová

Zubař Více

Stráž pod Ralskem 1 adresa

Praktický zubní lékař

Revoluční 164, Stráž pod Ralskem 47127

Paní doktorka i sestřička jsou skvělé. Chodím k nim od svých 7 let a nyní i moje děti. Trochu se bojí, ale paní doktorka to s nimi umí (např. ukazuje na medvídkovi, co jim bude v pusince dělat - úžasné). Moje pooperační kontroly po extrakci osmiček také perfektní.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• D

Jsem velmi spokojená. Paní doktorka i sestřička jsou naprosto skvělé. Po odborné stránce vše naprosto v pořádku, na každém pacientovi si dávají opravdu záležet. Obě jsou velmi milé a příjemné. Pokaždé jsem velmi spokojená.

• Nejlepší paní doktorka a super sestřička.Musím říct (napsat), že jsem se už dlouho nesetkala s tak perfektním přístupem sestry i paní doktorky. Jsou super a všem doporučuji. Bohužel je malá pravděpodobnost, že se k tam dostanete, protože je úplně obsazená a to taky o něčem svědčí (o kvalitě).

• Paní doktorka je moc milá,chodím k ní již několik let i s dětmi a musím říci,že se vůbec nebojí.Je opravdu člověk na svém míst.

• Zubaře se bojím jako blázen, ale totok je první zubařka která je opravdu super.
    Je výborná

Gabriela

• velice vstřícný přístup! super specialista, Paní doktorka na svém místě!!opravdu vřele doporučuji!!!Léta praxe jsou znát i na super výkonech, já i celá moje rodina jsme nadmíru spokojeni:-)!K.Dlouhá

• jsem velice spokojena a chodime i s detma, deti se boji ale pani zubarka je presvedci, proste to umi!!! s detma!!!

• S

jsem spokojená

• Navštěvujeme ji celá rodina,jsme spokojeni s její péčí a ochotou,mé hysterické děti svým chováním k nim přesvědčila o tom,že zubní ošetření není to nejhorší na světě

Velmi míla hodná a v praxi zkušený a výborný lekař.hrozně hodná na děti chodíme k ní celá rodina vždycky nám pomohla mohu jen a jen doporučit.