MUDr. Ilona Středová

Sam. ordinace PL - stomatologa

Štrossova 116, Pardubice

Přiblížit mapu

Umístění: Sam. ordinace PL - stomatologa • Jiný

Úžasná paní doktorka, navštěvuji ji přes 10 let, nyní i s dětmi. Milá, lidská, se skvělým přístupem k dětem (dcera ani nepostřehla umrtvující injekci).Vždy vše vysvětlí, je velmi pečlivá a starostlivá. Víc takových doktorů.

Praci pani doktorky a spolupraci sestricky hodnotim znamkou vyborna. Kazda z navstev mi umoznuje ocenit peclivost pani doktorky s jakou jsem se na jinych pracovistich nesetkal, takze kudy chodim tudy chvalim.
lchmela

Naprosto skvělá paní doktorka! Vždy je milá, vstřícná a pečlivá. Člověk se skoro až těší na další návštěvu u zubaře - a to se nestává..

velice dobrá zubařka. několik měsíců mě trápila bolest zubu, tak jsem šla k p. doktorce Středové a najednou bolest zubu odešla. Je VÝBORNÁ.

Paní dotktorka je velmi milá a vstřícná vždy poradí.

Výborná zubařka. Chodím k ní odmala a musím říct, že právě ona se zasloužila o to, že na rozdíl od většiny lidí kolem sebe nemám ze zubaře nikdy strach. Obrovský rozdíl oproti Husově sboru, kam jsem musel jako malý zaskočit, když paní Středová ještě neměla vlastní ordinaci. S objednáním nejsou žádné problémy, sestřička mi vždycky vyjde vstříc.

I

Velmi příjemná paní doktorka. Mé zuby dostávají takovou péči, s jakou jsem se ještě nesetkala. Přestože nejsem z Pardubic, ráda za ní budu dojíždět, protože po jejím ošetření mě konečně zuby nebolí a navíc jsou i krásně spravené. Jsem více než spokojena.

Vřele doporučuji! Chodíme ochotně bez obav a pravidelně 2x ročně již několik let s manželem a dcerkami (2,5 let a 4 roky). Odborník a skvělý přístup, sestřička taky příjemná!

Moc dobrá paní zubařka. Nejlepší, co jsem kdy měla. Teď už se k zubaři nebojím.;-)

I

Podle mě nejlepší zubní lékařka, se kterou jsem se zatím setkala. Její práce je precizní, odborně na velmi vysoké úrovni.