Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Stanislav Kropáček
Velké poděkování, úctu i respekt sestřičce i paní doktorce za jejich skvělý přístup, snahu pomoci, poradit, vše vysvětlit. Velká spokojenost.
Šárka H.V.
Paní doktorka je velmi milá, pečlivá a šikovná. Vše vysvětlí, posílá pravidelně na rtg a celkově je její péče prostě skvělá.
Sestřička Lenka je také milá a usměvavá.
Kéž by v každé ordinaci byla taková pohoda.
vanillka
Nejsem pacientka paní doktorky Prokopové, byla jsem u ní dnes s akutním problémem, když moje lékařka má dovolenou. Musím pochválit vše, sestřičky, profesionalitu, ochotu paní doktorky mi pomoci přesčas, okamžitě zařídit neodkladný výkon na sále, taky mě mile překvapilo, že udělala rtg hned v její ordinaci, to jsem se nestačila ani nadechnout a vše bylo hotovo. Jedním slovem luxus a veliké díky! Takhle to má vypadat. MS
olejkova
Paní doktorka Prokopová je velice příjemná a profesionální. Přešla jsem k ní od jiného lékaře a má se mnou dost práce. Přesto je vždy milá, usměvavá a zákroky jsou u ní zcela bezbolestné. I když si teď zažívám se zuby své, k paní doktorce chodím ráda a bez obav. Sestřička je též milá a usměvavá. Takže.... všem vřele doporučuji. Lenka, Chomutov
host
Příjemná,pečlivá,vše vysvětluje. Doporučuji.
S takto profesionálním a velice milým přístupem k pacientovi jako u paní doktorky Prokopové, který spolehlivě rozptýlí veškeré obavy z prováděného zákroku, jsem se nikde jinde nesetkal.
Nejlepší paní doktorka, co znám. Přešla jsem k ní od jiného pana doktora s 5-ti kazy, které "přehlédl". Skvělý lidský přístup jak paní doktorka tak sestřička. Péče o pacienta ve všech směrech je stoprocentní.
Výborná a pečlivá doktorka. V ordinaci je útulno a čisto. Moc příjemná sestřička a moc hezká. Super se s paní doktorkou doplňují. Můžu jen doporučit....
nejlepší z nejlepších, nikdy nechci jinou, vysoká profesionalita a lidský přístup, sestra také super, mohu jen doporučit
Příjemná, šikovná - bezbolestné ošetření.