Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Dagmar Rudolfová
Vynikající pediatrička spolu se šikovnou sestřičkou,Doporučuji............
Szihová
Skvělá paní doktorka , velmi ochotná ! Příjemná zdravotní sestřička . Můžu jen doporučit !
Pro svého syna bych si nemohla přát lepší paní doktorku.. Příjemná,ochotná vše vysvětlí,hrozně milá..Jsem s paní doktorkou i sestřičkou velmi spokojená.Vřele doporučuji!!
výborný pediatr
užasná doktorka, nic nepodcení. Vstřícná, na vše odpoví. Moc ochotná. A sestřička taky!
velmi dobrá lékařka která je navíc milá příjemná citlivá a pečlivá skvělý přístup jak k dětem tak k rodičům stejně tak i sestřička mohu jen doporučit
Výborná paní doktorka, na ní jsme v Novém Bydžově čekali. A dočkali se.
mohu jen doporučit paní doktorka je naprosto profesionální navíc velmi příjemná vše vysvětlí a je velmi pečlivá
paní doktorka dělá své profesi čest, jsem velice spokojená, nepodceňuje příznaky a rodičům vše do detailu vysvětlí, prostě pravý opak paní doktorky před ní.
Paní doktorka je skvělá, po špatných zkušenostech se dvěma předcházejícími lékaři jsme se nakonec dostali k této paní doktorce a je opravdu výborná. Vše vysvětlí, nic nepodceňuje, ale na druhou stranu nepíše antibiotika již mezi dveřmi. :-)