Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Anežka R.
Paní doktorku normálně miluju, je hodná, má o člověka zájem, vždycky pomůže, snaží se vyjít vstříc. Sestřička je taky super ženská!
Jsem pacientkou paní doktorky již od mládí a nedám na ni dopustit.Vždy dobře poradí, zaléčí a je velice příjemná i po stránce lidské a k tomu bezvadná sestřička.Co více dodat než, že moc děkuji za takovou lékařku a jenom doporučuji.
Strašně milá paní doktorka, z důvodu přestěhování jsem k ní přešla a neměnila bych. Super....
Navštěvuji ji od 15-ti let, jsem teď podruhé těhotná a neměnila bych, moc ráda tam chodím, doktorka i sestřička jsou super!!:-)
Skvělá doktorka. Taky paní sestřička. Vždy mi pomohla, poradila. Chválím ji. Nikdy nic nezanedbala. Jsem ji vděčná za všechno.
Katka Hartmanová
Příjemná a vzdělaná paní doktorka. Dokáže poradit a hlavně podpořit. Mohu jen doporučit.
JANA JABLONSKÁ
Paní doktorka je doktorka na svém místě a dá se na ni ve všem spolehnout.
Lucka
Myslím si, že je to výborná lékařka a i nám mladým umí dostatečně poradit s čímkoliv. A bez sestřičky p.Rykrové by to nešla také jí patří veliká pochvala, to je sestra na svém místě!!!!!!!!!!!
Johana
Vše nej nej nej, nejlepší diagnostik, nejlepší člověk, a nejlepší ženská
Pánková Romana
Je to suprová lékařka.Nikdy bych neměnila.Myslím,že ze sestřičkou je to ta správná dvojka.Kéž by takových dvojic bylo víc.