Ord. praktického lékaře pro dospělé
J. E. Purkyně 270/5, Most

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

super doktorka

je to moc hodna pani doktorka neni hr jako ostatni opravdu se vam venuje

s Paní doktorkou jsem taky moc spokojená, ale naprosto souhlasím s tím, že by se měly zřídit zvláštní ordinační hodiny pro důchodce. oni mají čas celý den, ale my pracující ne a málokdy tam mohu čekat celé dopoledne. sestřička je taky super, nikdy jsem ji neviděla naštvanou

Velmi dobrá doktorka. Dokáže poradit a vždycky pomůže. Její zkušenosti a ochota k pacietům je až neuvěřitelná...a výběr paní sestřřičky Sismilichové také nemá chybu. Vždy dobře naladěná a usměvavá...Vřele dopuručuji...Chodím tam rád, i když né naštěstí moc často...

K paní doktorce Mollové chodím nerada. Ne proto, že by byla špatným lékařem. Právě naopak. Denně plná čekárna mluví za vše. Je velmi ochotná, pečlivá a pozorná. Jen si myslím, že by měla udělat ordinační hodiny pro důchodce zvlášť, protože mám pocit, že u ní tráví volný čas a její zájem o pacienta zneužívají.
Také nesmím opomenout sestřičku Sismilichovou (snad jsem nepopletla příjmení). Nevím kde tato žene bere energii a úsměv. Je pracovitá, musím říct, že se nezastaví snad celý den. Musí být velmi unavená a přesto jsem to nikdy nepocítila.Dokáže člověka povzbudit a rozesmát i v nepříjemných chvílích. V jiných ordinacích jsem tolik pohody nikdy neměla.

Z

Moc prima paní doktorka.Jsem s ní po všech stránkách spokojená.Věnuje se pacientovi,tak jak má a neřeší nic ode dveří.Můžu doporučit