Ord. praktického lékaře stomatologa
Duchcovská 53, Teplice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

T
Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný

Pouze fakta z vlastní zkušenosti.Registrace za 1000kc a už se vezete.nakonec jsem u nového zubaře zjistil ze ty provizorní korunky již jsou vykázané na pojišťovně jako keramické .. a po odevzdání celkové zálohy ve 40 000 Kč mi rozbrousila zuby a poslala na řezání k jinému specialistovi. Nikomu nedoporučuji. Doporučuji zeptat se pojišťovny co všechno vám již vyčerpala.

Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný

Dobrý den,jsem opravdu v šoku že špatných názorů, za mě nejlepší zubařka!ke mě byla citlivá,zákrok jsem nikdy necítila a díky ní jsem překonala strach ze zubařů a ve svých 34letech si konečně nechám udělat zuby,který mi předchozí zubařka nedokázala dát dohromady...poznala jsem rozdíl mezi prací zubaře bezplatného a placeného a raději jsem si našla brigádu abych si paní doktorku mohla dovolit protože k jiné už nikdy více...paní doktorce jsem moc vděčná že mě vzala

I
Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný

Já jsem s prací paní doktorky velmi spokojená, každý zákrok který provede je perfektní. V případě že se nějaká maličkost přece jen najde, zašla jsem do ordinace a paní doktorka zub obrousila a upravila k mé spokojenosti a pohodě, vše zdarma. Moc děkuji

Umístění: jiné místo Jiný

Vůbec nedoporučuji, arogantní a nikomu bych jí nedoporucil. Po třetí návštěvě jsem ordinaci raději opustil a našel si jiného lékaře.

N
Umístění: jiné místo Jiný

Byla jsem u paní doktorky 20.10.2021a kdybych měla chodit bez zubů, tak budu, ale k paní doktorce už bych nikdy nešla!!!!! Arogantní, chování hrozné, takové bolesti jsem nikdy nezažila. Léčbu jsem ukončila s tím, že už nechci, aby na mě sahala. Nic jiného nedělala, než vrtala a dávala injekce. Zub mám ještě horší, než jsem k ní přišla. Zub mi rozvrtala a teď musím k jinému lékaři, aby mi zub dodělal. Varuji všechny. Já už nikdy více. Hrozný.

Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Prevence

K paní doktorce jsem chodila s oběma syny od 6 měsíců, prevenci jsme dodržovali. Vzhledem k několika nepříjemným zážitkům, které jsme u ní v poslední době měli - byla velmi nepříjemná k dětem a při trhání zubů jim dala slabou anestezii, jsme lékaře změnili. Zjistili jsme, že oba synové mají problémy, které se měly řešit už mnohem dříve a nyní se musí řešit chirurgicky, čemuž se dalo včasnou péči předejít ????
Tuto paní doktorku rozhodně nedoporučuji ????!!!

Asi nejhorsi lekar u ktereho jsem kdy byl, otresny a ponizujici pristup k pacientum. Velmi bolestive zakroky, co jsem zmenil zubare a zjistil ze muzou byt i hodni a zakroky provadet bezbolestne uz bych k ni nikdy nesel.

V první řadě je velmi arogantní. Jsem velmi rád, že jsem od ní - po mnoha zákrocích typu zalátání dvou zubů jednou plombou co celé zahnisalo...apod..

Mj. v roce 2000 mi udělala bílou plombu za 800,- a při čištění kanálků mi nevěřila, že to bolí...teď, po 12letech mi můj zubař udělal RTG tohoto zubu,tak zjistil, že tam mám kus nástroje a že paní "zubařka" tam nechala ty kanálky nedočištěné...takže mrtvý zub (po běžném kazu...) musí otevřít a dodělat to...

NIKDY VÍCE, nedoporučil bych ji ani tchýni

u paní zubařky jsem nechal sumu celkem cca 15 tis. za korunku si účtovala 6000,- komplet ! Běžná cena je však 3000,- ... Její arogantní chování mohu potvrdit rádoby inteligentní žena, která mluví německy i při zákroku se svým milencem !!! ( vrtá mi zub na levém ucho mobil no nepřeji nikomu opravdu nezdvořilé chování !!! ) , Za další nastavovala mi přední zub za který jsem si zaplatil 2500,- , ptám se , jestli mi paní doktorka dává záruku na tento zub a doktorka ano na 12 měs. po 3 měs. se mi stalo to, že se mi kousek odchlípl . Absolvoval jsem další zákrok a paní doktorka se nestyěla úštovat si jak poplatek, tak další 1200,- za zákrok !!! Je to vlezdoprdelka stejně jako ta její povedená sestřička " papoušek! "opička " . Macháček Petr

B

Nechápu jak sem může napsat názor člověk, který byl u této doktorky jen jednou. Já k ní chodím už 9 let a neměla jsem s ní problém. A to mám plomby skoro všude. I když mi dělala složitější zákroky nebo rentgeny nikdy jsem neplatila velkou sumu, max 30,- za 1 prohlídku v roce, druhá jak jste si mohli přečíst z letáku v čekárně od VZP je zadarmo a nebo jsem platila za zubní hygienu ale to byl můj problém, kdybych jí nepotřebovala tak mě tam neposílá. I když jsem k ní přišla s akutní bolestí vždy mě vzala... a co se té arogantnosti a nepříjemnosti z její strany týká, ono také záleží na tom jak se chováte vy jako pacient, takže se také nad sebou zamyslete. Ale s jejím chováním také problém nemám sice z počátku se mi taky zdála jako přísná paní, ale když s ní navážete konverzaci zeptáte se na cokoli není problém....