Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Nikol
Paní doktorka je velice nepříjemná a nevyrovnaná osoba, i přesto že jsem slyšela spoustu špatných recenzí jsem volila paní doktorku jako svou obvodní. Po pár návštěvách jsem se zamyslela, že jsem udělala nejspíše chybu. Při jedné z náštěv s určitym problémem mě paní doktorka odbyla pouhou větou. Při povinné kontrole před císařsým řezem, mi v ordinaci zapoměli nevím proč vzít krev. Při příchodu do nemocnice s předoperačními papíry, mi bylo řečeno, že paní doktorka měla udělat krevi testy, které jsou samozřejmostí. Při poslední náštěvě jsme se s Mudr. Kolářovou velice neschodli, oznámila jsem odchod k jinému praktickému lékaři. Na tož drzost paní doktorky byla tak veliká, že jsi stěžovala na mé chovaní mému zaměstnavateli, Toto chováni si myslím svědčí o všem.
hostka
Je nekomunikativní a když se jí člověk na něco ke svému zdravotnímu stavu zeptá, sklidí jen pocit, že obtěžuje. Ale to by bylo ještě to menší zlo v případě, že by byla odborně kompetentní. Já jsem smutným důkazem toho, že není ani to. Přišla jsem za ní s banální nemocí a po půl roce "léčby" jsem se nejenže nevyléčila, nýbrž jsem jako bonus utržila další vážné zdravotní komplikace, s kterými bojuji doteď. Když mi došla trpělivost a objednala jsem se z vlastní iniciativy ke specialistovi do Motola, tak jen nad dosavadní léčbou jen nevěříceně kroutil hlavou a prohlásil, že to zavání zanedbáním lékařské péče. Je mi pouhých 26 let a díky paní doktorce budu mít možná chronické problémy do konce života. S rýmičkama a kašlíkama si možná poradí, na tom nejde nic skazit, ale když jde do tuhého, není schopná člověka poslat včas ke specialistovi. Odebrat diplom by si zasloužila!!!
Jarek
Jsem u této paní doktorky registrován, ale prakticky k nechodím, ani na prevence. Ne že bych nechtěl, ale je to větší trauma než jít k zubaři. Nekomunikativní, vždy mám pocit, že skoro obtěžuji. Nevím proč dělá lékařku. Bohužel jsem v Hořovicich zatím nenarazil na lékaře/lékařku kvuli kterému by stálo za to se přeregistrovat :-(
Jirka
Paní doktorka Kolářová je mojí praktickou lékařkou téměř dvacet let. Nikdy jsem neměl sebemenší problém, pokud jsem potřeboval běžná vyšetření a diagnostiku obvyklých chorob. Při podezdření na závažnější onemocnění jsem byl vždy doporučen k odpovídajícímu vyšetření u specialisty. Celkově příjemná ordinace včetně vstřícné sestry.
U paní doktorky jsem byla několikrát,sotva promluvila,jen psala,vždy atmosféra,že by se dala krájet,léky na vysoký krevní tlak mě málem udusily,špatně se mi po nich dýchalo,našla jsem si také jiného lékaře,který mi pomohl jinými léky,dnes jsem spokojená,paní doktorce jsem nic neudělala ,vždy jsem se chovala slušně a tak nevím,proč ona se takhle chová k nám,lidem.Již ji nebudu obtěžovat.
No,co dodat.Jako kojící maminku s velmi silnými bolestmi zad mě poslala paní doktorka domů.Našla jsem si jiného lékaře,který mě poslal na rtg a doporučil masáže a cvičení.Dnes jsem fit,ale na nesympatickou paní dr.nezapomenu...
Jana
S léčbou p.doktorky jsem nebyla spokojená,nepříjemná,nekomunikativní,jako když člověk obtěžuje,léky spíše ublížily,hledala jsem pomoc jinde.Sestřička moc hodná a příjemná paní.