Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Martin Dědek
Vynikající paní doktorka. Pomohla velmi mému synovi. Je to odborník na svém místě. Stejně tak chválím celou Soukromou kliniku LOGO, kde opravdu k pacientovi přistupují individuálně a jeho problémy řeší komplexně v rámci svých možností (neurologie, RHB, interna, ORL, fyzioterapie, logopedie, psychologie a psychiatrie). Takto kdyby fungovalo naše zdravotnictví všude, tak budu platit klidně vyšší zdr.pojištění, protože vím, že za něj obdržím vynikající služby jako na klinice LOGO ;-)
pro dcerku am dala jen velmi cennou radu. je velmi ochotna a vstricna.nikfdy jsem ji nevidela, byly jsme v kontaktu pouze telefonicky. doporucuji.
Gabriela s dcerou
Byla jsem s péčí a přístupem na LOGO klinice spokojená bezezbytku, splnila a dokonce i předčila má očekávání. Mrzí mě opačné zkušenosti některých jiných pacientů, ale není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem..
Faleš a lež.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Upravit nebo spravovat profilLogopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Logopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Logopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně