Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Nikola
Přístup paní doktorky byl v pořádku.
Bohužel jsme byli při návštěvě naprosto šokováni stavem ordinace. Vše staré, zanedbané a špinavé. Toaleta bez mýdla, utěrek na ruce, desinfekce. Navíc všude zašlá špína a prach.
Když jsme si chtěli umýt ruce, bylo nám řečeno, že mýdlo zrovna došlo a moc to prožíváme.:-) Všechno vybavení je tak 30 let staré a vrátí Vás do dob komunismu.
Když byl manžel osobně informovat paní doktorku o tom, že přecházíme jinam, řekl paní doktorce o zoufalém stavu ordinace. Zašel i na toalety, jestli se něco změnilo. Ne, vše bylo ve stejném stavu. Žádné mýdlo, žádné utěrky, jen špína, prach a 20 let starý dávkovač.Je to zřejmě běžná praxe. Když chtěl ukázat paní doktorce v jakém stavu je toaleta, řekla, že to neví, protože má vlastní toalety a podívat se nejde. Nemá smysl to dále rozebírat, nechceme rozhodně paní doktorce nějak škodit.
Běžně recenze vůbec nepíšeme, ale rádi bychom upozornili rodiče, kteří chtějí pro své děti to nejlepší, aby šli raději jinam.
Katka
Paní doktorka je velice hodná příjemná vždy dobře poradí pomůže naposled jsem u ní byla tak před měsícem s problémem s kterým jsem si nevěděla fakt rady hned věděla pomohla jsem velice spokojená.
Kristina
Paní doktorka je neprofesionální.
Přes můj nesouhlas a námitky nechala naočkovat mého syna první dávkou hexavakcíny. Prý že na tohle nemá čas.
Rodič by měl mít právo říct poslední slovo, rozhodnout se. U paní doktorky Kadlecové to bohužel tak není.
Adam Šlechta
K paní doktorce jsme chodili s dcerou Barborou, která je již dospělá a nyní se synem Adamem. Vzhledem k tomu, že je Adam astmatik navštěvujeme paní doktorku častěji. Již při vstupu do její ordinace léčí její usměvavý a přívětivý přístup. Nestalo se nám nikdy, že by špatně diagnostikovala nastalý problém. Pečlivě, s rozvahou a klidem se věnuje vyšetření, trpělivě vysvětlí problém a potažmo léčbu. Paní doktorka Kadlecová je velká profesionálka a dětská lékařka na pravém místě.
Šlechtová Pavlína
Daewos
Ano, paní doktorka je příjemná, usměvavá, ale k čemu mii to je, když ordinační hodiny nekorespondují s pracovní dobou? Navíc po telefonu diagnostikovat ,,nemoc" bez domluvy osobní schůzky mi přijde neprofesionální!
Lucie Ž.
Naše úžasná paní doktorka. Chodím k ní s oběma dcerkama a nemůžu si stěžovat vůbec na nic. Holky mají astma a trpí na laringitidy a paní doktorka vždy dobře poradí a postará se. Je ochotná,milá a vstřícná,stejně tak i sestřička :-)
Ninuš Slavná
Naprostá spokojenost s paní doktorkou, je velice milá, vstřícná a starostlivá, sestřička taktéž milionová, se synem, který je autista, si dokáží skvěle poradit, jsem moc ráda, že jsem k nim se synem mohla přejít.
Slavská