Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Fany
Mám nepříjemnou zkušenost, která ani po několik letech úplně nevyprchala.... Setkala jsem se s dr. Friesovou jednou, kdy na prvním sezení otevřela všechny moje bolestivá traumata a nezhojené rány. Teprve potom mi řekla podmínky, za kterých bych mohla do terapie docházet - jedna z nich byla, že terapie bude probíhat převážně v dopoledních hodinách. Jsem zaměstnaná a toto pro mne byla nepřekonatelná překážka. Povaha mých problémů byla taková, že po terapii jsem většinou potřebovala být sama a brečet a ne jít do práce mezi lidi. Byla jsem podmínkou dost zaskočená a terapii jsem odmítla. Dr. Friesová regovala značně manipulativně a nátlakově mně přesvědčovadla, že terapie u ní je v zásadě jediné správné řešení. Protože chtěla, abych si možnost terapie ještě rozmyslela, ze slušnosti jsem jí po týdnu zavolala, že nemám zájem, opět reagovala nekorektně a manipulativně mně přesvědčovala, podobně i v dalším telefonátu. Bylo to velmi nepřijemné.
Jiří
S odstupem času, kdy jsem se dostal k tomuto webu a recenzím o paní doktorce, cítím povinnost konstatovat, že s žádným psychologem jsem tak dobře a srozumitelmě neprobral své nejasnosti s mém osobním životě s partnerkami. Nevím, zda pracuje, protože při mé poslední schůzce řekla, že končí, ale vždy bych ihned využil možnosti přiběhnout k ní na posezení a vše ještě jednou probrat, třeba i u vínka....děkuji paní doktorko
Mrázková
Děkuji paní doktorce za to, že nemá měkký litující přístup, ale doprovází mě k získání vlastního sebekritického náhledu. Takto samostatně (s jejím doprovodem) poznané myšlenky a postoje mě posunují dál mnohem účinněji, než by tomu bylo v případě rad nebo na opačném pólu v případě pouhého projevování empatie. Určitě doporučuji všem, kteří se nebojí na sobě pracovat a kteří ví, že to stojí vlastní úsilí.
host
Tato paní doktorka je arogantní,namyšlená a absolutně bezcitná,nechápe,že mezilidské vztahy jsou choulostivá záležitost a pokud jí někdo volá,kdo se na ni obrací s problémem,absolutně ho nevyslyší a arogantně ho "zdupe" jako malého psa.K této paní doktorce bych nešla ani za milion,protože by mi vůbec nepomohla a ještě by mě více dodeptala.Jinak děkuji paní doktorce,že není ochotna vyslechnout,co ji volající říká a mele si tu svojí.
Vynikající psycholožka v profesním i lidském roměru, docházím v problémových obdobích již několik let a neznám lepší adresu: nejedná se o "vyplakání na rameno" ani jen o zvednutí sebevědomí, ale o léty vytříbenou zkušenost v nalézání a navedení člověka k jádru problému, nastínění dalšího řešení a podpory v tom, aby svou cestu dál dokázal vlastnímu silami. Je to z její strany urputná práce s nejistým výsledkem,ale komu se to podaří pochopit, nelituje....
Až po skončení dvouleté terapie jsem si uvědomila, kde jsem a že jsem ani nepoděkovala, dokázala jste mě přesvědčit, že život i s nemocí má cenu a
podpořit mě, abych našla své možnosti Děkuji Božena R,
Jsem velmi spokojen,profesionalni,dobry nahled,yajem o pacientovo trapeni, moc mi pomohla najit reseni.Diky Roman
Příjemná,profesionální, není muj první psycholog- nejen povídá, moc neradí, ale dovede mě k řešenní a nechá rozhodnout, co si z toho vezmu do života a jak se rozhodnu. Vřele doporučuji Marie z Chocně
Vysoce profesionální - mohu hodnotit jako klient - tak i jako zadavatel - kdy odborně spolupracuje i se státními institucemi. Nečekal jsem, že když navštívím psychologa - že to bude příjemné tlachání - proto jsem tam ani nešel - chtěl jsem korekci, zpětnou vazbu, jiný úhel pohledu, nastínění možností - to vše jsem dostal a opravdu to nastavené zrcadlo není vždy příjemné - ale ukáže cestu, možnosti. Lidsky hodnotím výr.pozitivně - chápající, citlivá. Paní doktorko - velmi vám děkuji - a všem - kdo mají nějaké ps.strasti vřele doporučuji. Pavel
Někdy sama se sebou nemohu vydržet a tak se divím, že to moje doktorka vydrží. Všechny hovory nejsou příjemné,zejména tam, kde mi šáhneme na moje citlivé místo,
Už tam chodím déle a moc mi to pomáhá. Někdy mám pocit, že žádné změny nepřišly a jsem netrpělivá, ale dostane se mi podpora i ocenněí toho, co už se povedlo.
Díky, díky - fakt.
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě