Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
PETR
Skoro X0 let spokojenosti s paní doktorkou!!! Je zkušenou lékařkou a zároveň slušným člověkem.
Neměnil bych.
l
mám paní doktorku moc ráda pečlivá a vždy přijemná i sestřička je fajn usměvavá a ochotná
Marika+Toník
K paní doktorce chodím už 20 let a jsem naprosto spokojená.Dokonce po narození syna mi ukazovala,že ho mám vystřiženého z novin a založeného v kartě.
Žaneta Málková
Vynikající lékařka a super člověk.Taktéž souhlasím se všemi kladnými názory.Neměnila bych ji za žádného jiného lékaře...
Jaroslav Dvořák
Souhlasím se všemi kladnými názory na paní doktorku. Znám se s ní nejméně 25 let po celou dobu její praxe. Jsem rád, že mám stejně dobrý pocit s její péčí, jako další její pacienti. Je to především člověk, který v nás také vidí člověka.
K P. DOKTORCE POSTUPNĚ PŘEŠLA CELÁ NAŠE RODINA,JEJÍ odbornost,přístup k pacientům a řešení jejich zdravotních problémů je 100%.Jsem ráda,že máme tak skvělou praktickou lékařku,nezbývá než doporučit!!!
Velmi dobrá doktorka!
Velice ochotná a poradí
Velmi ochotná paní doktorka, narozdíl od většiny lékařů, kteří k lidem přistupují jak ke kusu hovězího, má i lidský přístup. Problémy nepodceňuje, nebagatelizuje, ale pečlivě řeší.
Paní doktorka je mým praktickým lékařem od doby, kdy nastoupila do VČE.
Jsem s ní naprosto spokojen - a nemám k její práci jedinou připomínku.