Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Markéta Škaloudová Th Dipl Hluskova
Pan docent Žukov mi hodně pomohl. Pomohl mi se profesně orientovat a najít cestu v této obtížné době. Děkuji mu mockrát i našemu milému Pánu Bohu. Ráda bych se s panem docentem Žukov ještě sešla, třeba jinde, na Univerzitní půdě. Děkuji mockrát. Markéta Škaloudová Th Dipl Hluskova, za vyléčení.
romana
vyhovují mi léky, vyhovuje mi přístup, vyhovuje mi jako člověk.
B.S.
Nelíbí se mi, dává léky, které nepomáhají. Nikdy ..
M.K.
Dal mi léky, které mi nevyhovělo. Až jsem je vysadil, bylo mi dobre
M.Š.
V roce 2013 jsem potreboval akutne pomoct s uzkostnou poruchou. Na pana doktora jsem slysel chvalu a pres lekarku, ktera pana doktora znala jsem se dozvdedel ze by mel byt v konkretni cas ve sve ordinaci. Kdyz jsem v dany cas zaklepal a vstoupil v mistnosti byli studenti a pan doktor. Pochopil ze jsem prisel nevhod.Rekl jsem kdo jsem a kdo me poslal. Pan doktor se mnou jednal arogantne a pred studenty me sproste vyhodil. Nakonec jsem rad ze jsem nebyl v jeho peci. Velike zklamani.
A.Z.
Doktor s obrovskym egem. Nesmite si dovolit chtit revers, okamzite vas da k soudu a domu v zadnem pripade nepusti. Zustanete na psychiatrii proti vasi vuli. Ptz jste ho tim urazili, jak nechcele jeho lecbu. A tak vas posle do horsich podminek, kde se vas stav jeste zhorsi. Chran pan Buh pred takovym doktorem.
P.T.
člověk na svém místě. Nesmírně mi pomohl po tragédii v rodině. Chodím pravidelně a vždy si najde čas. Můžu jen doporučit.
Josef Rozehnal
Dobrý den všem.Pan doktor Žukov je nesporně pravý muž na svém místě.Odborně nesmírně fundovaný s pozoruhodným všeobecným rozhledem.Návštěva v jeho ordinaci byla pro mně pohlazením na duši.Mohu pana Doktora všem doporučit.Málo je takových fajn lidí.
Jana Ofenböcková
Byla jsem u Dr.Žukova,měla jsem z jeho jednání absolutně zklamaná, kouří v ordinaci,neupravený,jeho jednání povýšené,absolutně bez epmatie, nic jiného nenavrhne,nežli hospitalizaci, když jsem ji odmítla,řekl, že to nebude řešit a poslal mě ke jiné lékařce na klinice, absolutně bez zájmu! Dosud jsem nepoznala tak nezdvořilého lékaře,mám s ním nejhorší zkušenosti. Dávejte si na něho pozor,raději si vyberte jiného lékaře,nedoporučuji !!! Jana Ofenboecková
slajerovamilada
Jmenuji se Patrik Lébl. Budu stručný a výstižný. Nikdy v životě jsem ještě nepotkal tak příjemného, chytrého a slušného člověka, jakým je psychiatr MUDr. Ilja Žukov. Měl jsem dopravní nehodu a díky němu jsem našel sílu a chuť opět žít normálním způsobem života. Musím říci jenom samé nej, nej., nej. .......
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze