Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
iheliskova
Paní doktorka je skvělá a sestřička také. Pečlivá lékařka s lidským přístupem, ochotou vyslechnout a pomoci k úspěšnému řešení mých problémů. Málokdy se setkávám s takovou obětavostí a zájmem o pacienta a jeho potíže... Moc ji i touto cestou děkuji. Také chci pochválit příjemně prostředí ordinace.
kristianna
Neměnila bych, paní doktorka mi vždy pomohla a dobře poradila. Zvlášť si cením milého a lidského přístupu. Děkuji. Navrátilová
lucy
Maximální spokojenost, neměnila bych
ing. J. Holík
Paní doktorka je léta moji ošetřující lékařkou. Jsem s ní velmi spokojen. Dokáže pozorně naslouchat, je pečlivá , výborná diagnostička .
Honza
Velice spokojený. Po celou dobu léčení vstřícná.
Lenka Mlčochová
S paní doktorkou jsem řadu let velmi spokojena.Mohu ji všem doporučit.
Nováková
Pani doktorka je skromná, pečlivá, zodpovědná, nezištná. Toto je jen skromný projev vděku a poděkování za včasnou a správnou diagnozu, kterou se nepodařilo více lékařům po delší dobu zjistit a za záchranu života.
Libor
K paní doktorce chodím již 10 let a nikdy jsem se nesetkal s ničím, co je popisováno v negativních komentářích. Potížisti a nepřejícníci se najdou všude. Paní doktorka je velice milá, slušná, pečlivá a nikdy mě s ničím neodbyla. Jsem velmi spokojen a rozhodně doporučuji.
Alena
Odborně i lidsky skvělá lékařka, pečlivá, cítí s pacientem, máme k ní důvěru, že vždy udělá maximum z toho co může.
Velice milá laskavá, hodná paní doktorka.Je to člověk na svém místě.