č. 102, Frýdštejn 62500
2 názory
Šárka
Bohuzel musim napsat, ze pana doktora nedoporucuji... byla jsem u neho s dcerou na roce a peti mesicich a nebyl schopen rozpoznat, jak zavaznou vadu dcera ma, nikam nas neposlal dal, neporadil se. Stale jsme cekali, bryle dal dceri az na 2,5letech a jeste spatne, to jsme zjistli u jineho doktora, ktery nam dal hned cylindricke bryle (tedy uplne jine, nez nam pan doktor dal) a dcera z nich hned byla nadsena a mnohem lepe videla. Tedy od roka a pul dcera mohla videl lepe a take bohuzel proto, ze pan doktor bryle tak dlouho oddaloval, nam z toho vseho vznikla tezka tupozrakost s excentrickou fixaci. Tak ze des! Z duvery v pana vyborneho doktora vzeslo tohle. Z jinych zdroju take vim, ze diky panu doktorovi vice deti skoncilo se spatnymi brylemi a tedy s lecbou nekde jinde.
• MUDr. Igor Vícha, Ph.D. • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Eva Bašusová
U pana doktora jsem byla poprvé a byla jsem překvapena vybavením ordinace přístroji,ale hlavně lidským přístupem lékaře k pacientovi,vše srozumitelně vysvětlí a poučí.Vzhledem k tomu,že jsem poznala v Turnově lékaře jiného mohu péči porovnat.