Odborný lékař internista
U Stadionu 8, Olomouc

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Zaráží nás, kolik má pan doktor negativních hodnocení. My jsme ho poznali loni, kdy naší dceři zachránil život, vzal si ji k sobě na oddělení JIP zcela dobrovolně, když viděl, v jaké je stavu, měla anafylaktický šok a vůbec na interně neměla být. Věnoval se jí nad rámec svých povinností, měl k ní i k nám velmi pěkný přístup. Jsme mu neskonale vděčni.

Tento pan doktor mi doslova zachránil život,když mě jiný lékař nebyl schopen vůbec diagnostikovat nemoc za 2 roky.Pan doktor Tozzi to zvládnul během jednoho dne.Díky

Pan doktor je velmi příjemný,vstřícný a za všech okolností profesionální.Jeho odborné a lidské kvality jsou nepopiratelné.Spousta lidí vnímá lékaře ,potažmo zdravotnictví "socialisticky" a tak se jim otevřený přístup pana doktora líbit nemusí.

Sleduji, že hodnocení pana dr. se dost rozcházejí, já bohužel velmi velmi špatná zkušenost. Absolutní nezájem,neprofesionalismus,tatínkovi nechal udělat vyšetření /angiografické/ pravé nohy,ačkoli potíže se týkaly levé končetiny, diabetikovi nedal 12 hodin najíst/vše v dokumentaci/ a ještě měl tu drzost tvrdit mi, že kontrolujou zdravou nohu,aby udělali srovnání.Bála jsem se o tatínkuv život, tak jsem držela pysk, ale VARUJU před tímto lékařem, a prosím ani ho nikam nevolte/chce se zviditelnit politicky,hruza, jsem neschopný, jdu do politiky .Nenechme si líbit vše.

B

Hodnocení některých lidí mě dosti zaráží. Já osobně jsem s Panem doktorem velice spokojena.
Mohu Všem jen vřele doporučit. Komunikace na úrovni, příjemné jednání, profesionální práce... Myslím že takovýchto doktorů bychom v Našem zdravotnictví potřebovaly více!!

výborný odborník, nechápu lidi,kteří ho hodnotí negativně, vynikající člověk, lékař, pedagog, obětavý,

Přehled hodnocení lékařů je stupidní stejně jako autor sám, známe p.MUDr.I.Tozziho, který patří k předním odborníkům v interní medicíně v Olomouci, především gastroenterologie a endoskopie.
Autorovi můžeme jen vzkázat této stupidní ankety, že je hlupák, který svým způsobem zao ani nemůže - tedy jde o nemocného člověka!!!

Nejlepší doktor,hodnej a porozumí.Chodím k němu vždy ráda

Arogantní, vulgární, jeho nadřazenost je tak vysoká, že si budete připadat, jako ten nejhorší odpad.

Byla jsem u něj na pohotovosti a byla jsem velice spokojená.Byl příjemný a momohl mi.