Igor Linetskiy

Zubař Více

Kontaktní údaje

Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK
U Nemocnice 2, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Klinika ústní, čelistní a obličejo...Vícevé chirurgie VFN a 1. LF UK • Jiný Méně

Vynikajici pristup,profesional,odbornik.Prijemny lekar,empaticky. Doporucuji.

Š
Číslo ověřené

Měl jsem jít na poměrně nepříjemné odstranění osmiček, které se musely vyřezávat z dásně, takže jsem se příliš netěšil. Pan doktor Linetskiy ovšem udělal celou záležitost velice příjemnou. Vše perfektně vysvětlil, během zákroku se mnou komunikoval a společně se sestřičkou, se kterou je skvěle sehraný, házeli vtípky jeden za druhým. Po vyndání stehů jsem skoro doufal, že se objeví nějaké komplikace, abychom se znovu viděli, ale kdepak - pan doktor Linetskiy je profík a něco jako "komplikace" není v jeho slovníku. Nejlepší lékař, kterého jsem kdy poznal.

Z
Číslo ověřené

Pana doktora mohu jen doporučit, vše vysvětlí při výkonu říká co bude dělat. Byly jsme se synem s panem doktorem moc spokojeni.

N
Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor je nejvíc super! Celý zákrok předem vysvětlí a dá vám přesné instrukce. Ochotně se s vámi pobaví, pokud máte ze zákroku nějaké obavy. Během zákroku informuje o tom, co právě dělá, jak to může působit (tlak, zvuky), každou chvíli se ptá, jak se cítíte a jestli je vše v pořádku. Upozorní i na možné rizikové body zákroku a vysvětlí možné scénáře, co by kdyby. A taky je super šikovný - lupe ty osmičky ven jako nic a bez komplikací. Moje PZL se bála, že vytržení mých osmiček bude vyžadovat komplikovaný zákrok na specializovaném oddělení, ale pan doktor si s nima poradil úplně hladce. Pokud se víte, že extrakci potřebujete, ale máte ze zákroku obavy, vyberte si pana doktora Linetskiy.
Já jsem byla u pana doktora na klinice Stomatologie Budějovická (InnovaStoma).

Číslo ověřené

Pana doktora Linetskiye mohu jen doporučit! Pan doktor je velice profesionální, milý a vše srozumitelně vysvětlí. Z trhání osmiček jsem měla ohromný strach, ale díky jeho trpělivosti a empatii to byla příjemná zkušenost!

E
Umístění: jiné místo • Jiný

Velmi profesionální, vstřícný doktor. Všechno podrobné vysvětlil, a trhaní osmičky proběhlo rychle a bezbolestně.

Umístění: jiné místo • Jiný

Empatický milý člověk, s perfektní sestřičkou. Umí zpříjemnit i takovou věc, jako je trhání osmiček!

Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor Linetskiy v ambulanci Inova Stoma na Budějovické mi zvládnul vytrhnout stoličku snad během 30 vteřin:). Celkově - moc příjemné prostředí, i jeho milá paní sestřička. Pan doktor je klidný a je vidět že práci dělá rutinně. Doporučuji!

Umístění: jiné místo • Jiný

Stomatochirurg pan doktor Igor Linetskiy je vynikající profesionál, budu-li muset, půjdu zase jedině k němu a už se nebudu tolik bát. Vše podrobně s pacientem probere, pracuje ohleduplně, s citem, s humorem, žádný spěch, že má za dveřmi další pacienty, počká, když potřebujete, vyslechne Vás... kdyby tak jenom pracovali všichni zubní i ostatní lékaři, to by bylo skvělé! Doporučuji! 11 hvězdiček z deseti!

Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor je se sestrou skvěle sehraný, svými vtipnými poznámkami oba dokonale odvrátí pozornost vystrašeného pacienta tak, že najednou zapomenete, že jste u čelistního chirurga :) Perfektní péče, vše důsledně vysvětleno, bez jakéhokoliv stresu, bolesti. Zkušenosti ze dvou návštěv v Innova Stoma Budějovická jen pozitivní. Opravdu doporučuji!