Individuální psychoterapie • 1 300 Kč
Psychotherapy in English (50 minutes) • 1 500 Kč
Konzultace online • 1 300 Kč
Online konzultace (50 minut) • 1 300 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod, Revolut
Konzultaci můžete uhradit předem i zpětně, a to na účet ********/****.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Konzultace online
online konzultace
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Krizová intervence
Psycholog Igor Kuta
Online konzultace (50 minut)
online konzultace
Psychotherapy in English (50 minutes)
1 500 Kč
Psycholog Igor Kuta
Vystudoval jsem psychologii na FF UK a fyzioterapii na FTVS UK; a i když už dnes nepokládám klienty na lehátko, tělo pro mě zůstává spolehlivým zdrojem informací. Absolvoval jsem výcvik v krizové intervenci a tři roky gestalt psychoterapeutického výcviku, nyní jsem ve výcviku strategické a systemické terapie. Věřím, že se lidé cítí lépe, když se namísto nekonečného analyzování zaměří na jednoduché prožívání a na přítomnost. Když se kontrola a napětí změní na uvolnění. Namísto „měl bych“ na „takový jsem“.
Rezervované sezení lze změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem.
Monika v.R.
Trpělivost, ochota pomoci, naslouchání, pochopení situace, hledání řešení. Velmi dobrý pocit ze schůzky.
Honza
Moc mi pomohl. Vyslechne vás, poradí jak příště situaci řešit a je vidět, že ho
zajímá váš problém a pamatuje si, co jste řešili minule. Opravdu, moc fajn člověk. Děkuji.
Nicole
Terapie u pana Kuty není povídání si jako u kamarádky na čaji. Je to první psycholog, co se mnou na mně doopravdy makal zcela aktivně, zajímal se, nebál se jít do hloubky a přímo, přitom velmi citlivě a vnímavě. Vyzkoušela jsem více různých psychologů ale až zde jsem narazila opravdu na někoho, kdo do toho šel se mnou a naplno. Dokázal si získat mou důvěru, dostat se k jádru problému a být mi tam pevnou oporou a průvodcem, který ví, co dělá. Mohu jen maximálně doporučit a přeji každému, kdo má odvahu se pohnout z místa.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze