igor.jemilev@magicsmile.cz
Semipalatinsku
2005–2008:Hygienista – privátní klinika Denta
2008–2009:Stomatolog – privátní klinika Denta
2009–2012:Stomatolog – privátní dentální klinika Topdent
Postgraduální školení, diplomy a vyznamenání
Nostrifikace lékařského diplomu v České Republice.
Kurz moderního endodontického ošetření
Základní kurz implantologie a chirurgie alveolární kosti
Protetický kurz – keramické inleje a korunky
Praktický protetický kurz – nesnímatelné protézy
Člen České Stomatologické Komory od roku 2009.
Stálé vzdělávání, kurzy a školení v České republice, Rakousku, Německu.
Dr. Igor Jemilev má 5 let mezinárodní stomatologické zkušenosti a domluví se s Vámi Česky, Anglicky, Rusky.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Preventivní zubní prohlídky
Zubní chirurgie
Zubní protetika
JM
Nikdy bych neřekla, že se k zubaři budu těšit. Od pana doktora Jemileva nic nebolí. Pracuje velmi jemně, s ohledem na pacienta a výsledek - skvost. :-) Ráda se budu vracet na kontroly.
T. G.
Již dva roky jsem žádala svoji zubařku alespoň o konzultaci k řešení významného estetického problému horních jedniček (na estetické zákroky měla být odborník, proto jsem k ní šla). Po konzultaci u pana doktora Jemileva byl můj problém do týdne vyřešen. Navíc vše vysvětlil, dal možnosti, a jak to naplánoval, tak to pak udělal. Navíc je s ním sranda :) Velmi vřele doporučuji.
Blažková
Pan doktor Jemilev má z mého pohledu opravdu ojedinělý přístup k pacientovi. Je velmi empatický a citlivý, takže se člověk během zákroku nebojí a cítí se v bezpečí. Zároveň Vám vše odborně vysvětlí a zodpoví veškeré Vaše dotazy. Prostředí, ve kterém pan doktor pracuje, bylo vždy čisté a personál vždy moc příjemný. Pokud bych se měla znovu rozhodnout, komu svěřím svůj úsměv, byl by to pan doktor Jemilev. Opravdu jej doporučuji.
Fraňková Ivana
Dobrý den, návštěva byla akutní, byl jsem velmi spokojen jak s výkonem, tak s tím, co mi pan doktor vysvětlil k mému problému se zuby. Ještě budu muset léčení dokončit, ale zůstanu zde i nadále. Velmi příjemná atmosféra a profesionální.
Andrea P.
Velice kvalitní služba, maximální spokojenost s provedenými úkony. Vstřícnost a maximální ochota. Pana doktora vřele doporučuji.
Pacientka
Moc příjemný, pozorný a důkladný doktor. Poskytnul mě stomatologickou pomoc hodně rychle a za pohodlných pro mě podmínek! individuální přístup v lékařství moc vážím. Rada přijdu zase! Děkuji.
Pan doktor Jemilev je nejlepší a nejpříjemnèjší stomatolog jakého jsem kdy poznala; a bylo jich hodně. Je to kouzelník který můj celoživotní komplex kvůli úsměvu zrušil. Teď se směju ráda a na celé kolo.
zuzana7
Pět hvězdiček je pro tohoto stomatologa málo. Citlivý, profesionální přístup je u něj samozřejmostí. Pan doktor je velmi milý a nebojí se napravit to, co ostatní jeho kolegové na jiných pracovištích vzdávají. Je tak šetrný, že jsem u něj při extrakci osmičky málem usnula. A to jsem se do doby, než jsem pana doktora potkala, zubařů bála. :-) Při extrakci ani po ní žádné bolesti, žádné otoky, v poledne jsem obědvala klasické jídlo. Pane doktore, děkuju!!!!! A jeho všem doporučuju!!!!! Opravdu je nejlepší.
Lenka Malíková
Doporučuji, skvělý přístup a kvalitní péče. Oceňuji krátké objednací lhůty !
Katka
Velmi příjemný a sympatický doktor. Tak profesionální a pečlivý přístup jsem u bývalého zubaře nezažila ani jednou a konečně pro mě návštěva ordinace není noční můra.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze