Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Krajcova
Hrozny přístup sestřiček - nepříjemné je slabé slovo. Neobjednávají, byla jsem tam poprvní, čekala jsem 2:45 hodiny než jsem šla do ordinace. Pak jsem šla podruhé (říkam třeba to byla vyjimka… ordinuji od 8, byla jsem tam už o půl 8 a kdy jsem šla na řadu? 10:12…. Lékař po hodině ordinování přece musel jít na snídani… jinak lékař šikovný. Ale vše ostatní včetně sester KATASTROFA!!! Uz nikdy vice ňtam nejdu
Mira K.
Pan doktor je fakt třída. Měl jsem dlouholeté problémy s řítní trhlinou a s hemoroidy, řešil jsem to mnohokrát ale nikdo mi nepomohl. U Pana doktora jsem podstoupil laserovou operaci a do týdne jsem byl ready. Můžu jen doporučit. A má krásnou a příjemnou sestřičku.
Miroslav M.
Před pár měsíci mi MUDr. Dubský provedl laserovou operaci sinus pilonidalis. Jsem velmi spokojen jak s výsledkem operace, tak i s profesionálním přístupem pana doktora. Mohu jen doporučit!
T.D
Naprostá katastrofa ! Sestra nepříjemná, doktor nepříjemný a to ještě všem řeknou ať dojdou na 8 hodin ráno, takže se tam naráz sejde 20 lidí a počkejte si !! Nemam slov! Nikdy více
Miroslav
Příjemný, ochotný,včetně příjemné blondýnky sestřičky ....nemáme námitek
Přišel včas a ihned začal ordinovat
Petr Zavadil
Ochota a vstřícnost. Komplexní odstranění problému s dlouhodobým účinkem - zatím bez recidivy. Laserový zákrok.
alena2310
Pan doktor byl velmi galantní, laskavý a ohleduplný a to i když jsem k němu do ordinace už 2x z několika návštěv dorazila těsně před koncem ordinační doby, jednou i s dcerou. Oběma nám promptně pomohl za víc jak rozumnou cenu. Navštívilo ho již mnoho členů mé rodiny a přátel a všichni byli nadšeni. Kéž by bylo více takových odborníků. S díky Alena Olšinová
Anna
nechová se jako člověk jde mu jen o peníze a o něho -hrubý -neurvalý na lidi kašle morální stránka nulová nikdy takového lékaře!!!! Anna
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně