Prakt. lékař pro dospělé, ženský lékař
č.d. 46, Babice

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Doktor, který svojí prací žije, člověk s opravdu velkým srdce, poradí, pomůže, uklidní. Dokáže si vytvořit velmi vřelý vztah k pacientům. Jak již bylo výše napsáno, mám ho ráda nejen jako lékaře, ale i jako člověka. Kéž by takových doktorů bylo co nejvíc, hned by zdravotnictví vypadalo jinak.

W

Pan Bichler Igor je velmi dobrý lékař. Chodím k němu asi 10 let a jsem spokojen. Jeho ohleduplnost a takt
je známka dobrého lékaře. Má pochopení pro nemoc, což bohužel některým lékařům schází. Milan

Opravdu výborný pan doktor... z celého srdce mu děkuji za jeho laskavou péči a čas, který je mi vždy ochotný věnovat. Mám ho ráda nejen jako lékaře, ale i jako člověka. Tak pečlivého a obětavého doktora jsem nikdy nepotkala.

Prima doktor, který své povolání dělá srdíčkem.....a to je moooc dobře :-) Děkuji za takového pana doktora :-)

Vynikající lékař, velmi ochotný, laskavý a vztřícný člověk, který vždy poradí. Děkujeme

Velmi doporučuji, je to citlivý skvělý člověk , který vždy se na Vás usměje, prostě jsem si ho zamilovala ,vždy odborně poradí a pomůže není lepšího lékaře

Snad jeden z nejlepších doktorů, jaké znám. Supr člověk, supr kamarád, supr doktor!!! Vždycky pomůže!

Je to super lékař . Jeho péče a péče mnoha jiných nebe a dudy . Kdyby byli takoví ochotní a milí i ostatní .

Velmi dobrý praktický lékař,ochotný a maximálně se věnuje pacientovi.

Je to ten nejlepší lékař na světě...kdo zná,ví, a slova chvály jsou zbytečná...je prostě výborný!