Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Ošetření zubního kazu
Protetické práce
Stomatologická chirurgie
Kvíz Zd.
Nemá smysl opakovat předchozí názory. Mohu je jen na 100% potvrdit.
Přestávám mýti strach ze zubařů.
Sabina C
Naprostá spokojenost s každou návštěvou. Pan doktor Sych je velmi precizní, pečlivý, má empatický a lidský přístup. Vždy mi trpělivě vysvětlí, jak bude zákrok probíhat. On i ostatní personál je velmi milý a příjemný. Ordinace je čistá, vybavená moderními přístroji. Termín návštěvy při objednávání se mi vždy snaží dát, co nejdříve, paní na recepci se snaží být maximálně vstřícná. Vřele doporučuji.
K.P.
Vyšetření bezbolestné, doktor pečlivý.
Příjemné prostředí mohu jen doporučit.
Denisa B.
Pan doktor Sych je velmi pečlivý, vše vysvětlí a opravdu se o pacienty stará. Rozhodně bych zubaře neměnila, poprvé jsem opravdu na 100 % spokojená. Ordinace je čistá a moderní, slečna na recepci také moc ochotná.
Doporučuji!
E.J.
Pan doktor je velice precizní ve své práci, empatický, po příchodu do ordinace mě vyslechl a ihned mi nabídl plán léčby podle mých potřeb. Na všem se dá s panem doktorem domluvit, není problém vyjít s termínem pacientovi vstříc. Všem svým známým pana doktora vřele doporučuji.
Radek Šípek
Zdravím. Tímto bych chtěl udělit , velkou pochvalu.
Moc děkuji za skvělí přístup a řešení problému . Při akutní pomoci .
Daniela K.
Pan doktor je velmi milý, vše vysvětluje, ošetření naprosto bezbolestné. Všem doporučuji,.
Jan V.
Pan doktor je opravdu profesionál na svém místě, chodíme k němu již několik let s celou rodinou a můžu za celou rodinu s klidem říct, že jeho péče je špičková!
Z. K.
Pan doktor je velmi empatický a pečlivý. Má velice moderní pracoviště, ošetření u něj je vždy bezbolestné, velmi precizní a veselé. Vděčím mu za zdravý chrup, zachránil mi již několik zubů a naučil mne se o ně starat.