Ievgen Sych

Český Brod 1 adresa

Číslo licence : 63355048

GoDent
Pod Malým vrchem 1510, Český Brod

Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Vstupní vyšetření

Estetická stomatologie

Mikroskopické zubní ošetření

Ošetření kořenových kanálků

Ošetření zubního kazu

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: GoDent Jiný

Nemá smysl opakovat předchozí názory. Mohu je jen na 100% potvrdit.
Přestávám mýti strach ze zubařů.

Umístění: GoDent ošetření zubního kazu

Naprostá spokojenost s každou návštěvou. Pan doktor Sych je velmi precizní, pečlivý, má empatický a lidský přístup. Vždy mi trpělivě vysvětlí, jak bude zákrok probíhat. On i ostatní personál je velmi milý a příjemný. Ordinace je čistá, vybavená moderními přístroji. Termín návštěvy při objednávání se mi vždy snaží dát, co nejdříve, paní na recepci se snaží být maximálně vstřícná. Vřele doporučuji.

Umístění: GoDent ošetření zubního kazu

Vyšetření bezbolestné, doktor pečlivý.
Příjemné prostředí mohu jen doporučit.

Umístění: GoDent ošetření zubního kazu

Pan doktor Sych je velmi pečlivý, vše vysvětlí a opravdu se o pacienty stará. Rozhodně bych zubaře neměnila, poprvé jsem opravdu na 100 % spokojená. Ordinace je čistá a moderní, slečna na recepci také moc ochotná.
Doporučuji!

E
Umístění: GoDent vstupní vyšetření

Pan doktor je velice precizní ve své práci, empatický, po příchodu do ordinace mě vyslechl a ihned mi nabídl plán léčby podle mých potřeb. Na všem se dá s panem doktorem domluvit, není problém vyjít s termínem pacientovi vstříc. Všem svým známým pana doktora vřele doporučuji.

Umístění: GoDent Jiný

Zdravím. Tímto bych chtěl udělit , velkou pochvalu.
Moc děkuji za skvělí přístup a řešení problému . Při akutní pomoci .

Umístění: GoDent protetické práce

Pan doktor je velmi milý, vše vysvětluje, ošetření naprosto bezbolestné. Všem doporučuji,.

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je opravdu profesionál na svém místě, chodíme k němu již několik let s celou rodinou a můžu za celou rodinu s klidem říct, že jeho péče je špičková!

Z
Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je velmi empatický a pečlivý. Má velice moderní pracoviště, ošetření u něj je vždy bezbolestné, velmi precizní a veselé. Vděčím mu za zdravý chrup, zachránil mi již několik zubů a naučil mne se o ně starat.