Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
P.N.
Dcera měle velmi křivé zuby, 2,5 roku vydržela a dnes má ve 13-ti letech výstavní úsměv. Stačilo vysvětlit, že je to devíza ne trápení. Doporučuji, jako rodič. To štěstí po sundání rovnátek je k nezaplacení. Po sejmutí drátků ještě noční dlaha, ale to už je pohodička. Děkujeme
V. Novotná
Pan doktor je úžasný. Chodívala jsem k němu před asi 20 lety na sundávací rovnátka a nyní jsem se k němu opět vrátila a mám rovnátka na pevno. Je velmi milý, za ty léta pořád stejný sympaťák a sestřičky jsou usměvavé a empatické. Kdyby byli všichni takoví ve zdravotnictví, tak je ten svět mnohem krásnější.
Vendulka
Pan doktor umí srovnat zuby, ale nikdy nevysvětlí co a proč dělá. Působí odměřeně a nejhorší je, že člověku sahá do pusy bez rukavic, 2 x jsem po návštěvě u něho měla nepříjemné afty v puse, které bolely a trvaly tak týden. Škoda, protože určitě není zlý, ale tento přístup mi absolutně nesedl.
Ľubomíra Staníková
MUDr. Ibrahim Yasir je vysoko profesionálny doktor, na odbornej úrovni. Chodíme k nemu zo Slovenska a kto má problémy zo zubami, odporúčame len jeho. Pani sestričky sú vždy milé, usmievavé, ochotné prispósobiť sa požiadavkám termínu. Želám celému týmu všetko dobré.
Kate
Vždy byl doktor milý, ochotný a myslela jsem si, že je fakt úžasný. Bohužel mi po léčbě nenasadil retainer a proto se mi opět zkřivily zuby ve spodní čelisti. Takže ve 20 letech budu muset opět utrácet spoustu peněz a vypadat hrozně, protože si musím znova pořídit rovnátka. Jsem opravdu nadšená.
Mozamel H.
Pán doktor má profesionální přístup a je velmi příjemný a vstřícný k pacientům je odborník na pravém místě.Vsem velice doporučuji.HM
ivankma
Pana doktora mohu všem vřele doporučit. Prostředí ordinace je příjemné, sestřičky a pan doktor velmi milí. Přístup pana doktora je naprosto profesionální a pečlivý. Navíc oproti Frýdku Místku jsem ušetřila 28 000 (paní doktorka FM mi totiž chtěla provádět i zásahy navíc které nebyly třeba). Pokud chcete hezké zoubky určitě se objednejte k panu doktorovi a nebudete litovat!
rozzarka
Pana doktora doporučuji a vychvaluji kudy chodím.Po zkušenostech z Frýdku Místku si u pana doktora připadám jako v ráji.Při objednání se nečeká,sestřičky i pán doktor jsou příjemní a skvělí.Prostředí krásné.Pan doktor mi přesně vysvětlil vady u mých dvou dcer..Navíc mi oproti Frýdku ušetřili 18000,takže to mluví za vše.Doporučuji,doporučuji,doporučuji!!!
marketa_s
K panu doktorovi chodím kvůli fixním rovnátkům již 3 měsíce a nemůžu si stěžovat. Celý personál ordinace je velmi usměvavý, vždy v dobré náladě. Sestřičky se snaží vyjít vstříc s hledáním vhodného termínu návštěvy, ordinace je moderně vybavená. Pan doktor pracuje profesionálně, akorát není velmi sdělný, takže co člověka zajímá se musí sám vyptávat a nečekat, že se nějaké informace, které by byly užitečné, dozví. Ale i tak jsem spokojená a jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto ordinaci!:)
manfi98
Pana doktora mohu jen a jen doporučit.Vždy jsem byla spokojená..sestřičky jsou ochotné a příjemné..
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
na obou vnitrnich stranach lice se mi vytvorily bile zilky, tj. jedna na jedne strane a druha na druhe strane, neboli nejsou citlive, nevim co to muze byt ?
dekuji za odpoved
jolana
Dobry den! bohužel nemužu vam to určit na dalku , spiš by jste mela se obracet na stomatologa chirurga. Ibrahim
Dobrý den, je mi 13 let rozhodla jsem se pro fixni rovnatka. Měla bych je tedy mít na obou patrech akorát mám tedy předkus a mezi horními 1čky mezeru, dale některé křivé. Můj zubař mi chce vytrhnout všechny 4ky a poté nasadit rovnátka, konzultoval to i se svým synem který je taky ortodontista a prý je to správný postum, ale přesto mám hrozný strach vytrhnout zdravé zuby a co když tam bude i tak po sundani rovnatek mezera? I když moje rodina a přátelé k němu chodí a mají dobré výsledky, myslíte že do toho mám jít? Protoze se svými zuby opravdu spokojená nejsem. Mimochodem rovnátka by mně měli stát něco okolo 8 tisíc.
Předem děkuji za odpověď
Dobry den!bohužel nemužu vam dat přesnou odvoved bez RTG a obektivni diagnostky vašeho chrupu .s pozdravem MUDr. IBRAHIM
Ortodontisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortodontisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě