Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana B.
Pan doktor je vyborny lekar, empaticky, profesionalni, vysetreni je rychle, naprosto pohodove. Doporucuji!!!
Tereza
Nejlepší gynekolog, kterého znám. Empatie nechybí, podrobné vysvětlení, žádná arogance. Chodila jsem k panu doktorovi cele tehotenstvi, vzdy byl prijemny a odpovidal na me dotazy. Je s nim i legrace. V ordinaci neni pece hrazena z verejneho pojisteni, ale ty penize za to stoji. Doporučuji!
LJ Marić
Very professional and human approach, baby delivery went smooth and he was always there after to help us with recovery guidance.
Simona C.
K panu doktorovi Heřmanovi jsem začala chodit do poradny před porodem v UPMD a následně byl také mým porodníkem. Je to naprosto skvělý doktor. Je velmi milý a vše vysvětlí. Porod s ním byl úžasný. Na pana doktora mám jen slova chvály. Moc za vše děkuji.
Kramar
Pan Dr. Heřman je naprosto vynikající gynekolog a porodník. Nemůžu si ho vynachválit. Vždy všechno krásně vysvětlil, ptal se mne i na můj názor. Je lidský, milý, a velmi profesionální. Rodila jsem u něj v Podolí a také jsem k němu přestoupila na gyn kontroly do ordinace. Velice doporučuj.
S Filípkem panu doktorovi moc děkujeme ☺
hannah_r
K panu doktorovi jsem se dostala do péče během návštěv poradny před porodem v UPMD. Je to skvělý lékař a chtěla bych mu touto cestou poděkovat za veškerou péči, kterou mi věnoval. Respektoval mé přání rodit přirozeně, přestože sám upřednostňoval kvůli možným komplkacím porod císařským řezem. Nakonec jsem musela sekci podstoupit, ale jsem vděčná za to, že do poslední chvíle mi nechal prostor pro přirozený porod. Jako lékaře ho doporučuji- skvělý odborník s respektem pro přání svých pacientek.
Martina
Pan doktor Herman je skvely lekar a clovek. Vse vzdy peclive a trpelive vysvetli a ma skvely smysl pro humor. Zacala jsem k nemu chodit behem tehotenstvi a doufam,ze k nemu budu chodit i nadale. Mohu jen doporucit!
swejky
Nejlepsi gynekolog ktereho znam. Pan doktor vse vysvetli a je naprosty pohodar. Velice ochotny. Pomohl s celym tehotenstvim i porodem.
Greta
Skvělý lékař, vynikající porodník, empatický člověk. Mám pro něho jen samá slova chvály.
Vanda
Rodila jsem u něj v Podolí, měla jsem komplikace kvůli nemoci, ale on mě naprosto uklidnil a zvládnul. Musela jsem rodit plán. císařem, ale vše dobře dopadlo. Jen jednou, když jsem dost dlouho necítila pohyby mimina a zavolala jsem mu až po 1 hodinách, tak se trochu zlobil, že jsem nezavolala dřív a že to bylo v neděli, mu vůbec nevadilo. Nakonec bylo vše OK. Mimino v břiše se asi přestalo hýbat, protože den předtím jsem se strašně lekla v autě, skočil mi pod něj chodec, málem jsem ho zajela. Uvažuju, že bych k němu jednou přešla i na "běžnou údržbu". Jo, a fešák je.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze