evalanska
Pana doktora doporučuji všem těm, kteří od lékaře neočekávají pouhý předpis léků. Pan doktor se zajímá o člověka i z psychické stránky. Jde mu o odstranění příčiny potíží, zajímá se o souvislosti. Umí naslouchat, nabídne možnosti řešení, vše srozumitelně vysvětlí - nevnucuje, respektuje přání pacienta. Neposílá na zbytečná vyšetření. Přístup pana doktora mi zcela vyhovuje, mohu jen doporučit. Eva L.
Michal
Velmi dobrý odborník,pomůže,poradí,vždy je příjemný. Prostě"PAN DOKTOR" Pochvalu si zaslouží i jeho sestřička,oba jsou OK. Prostě profesionálové na svém místě. Kéž by bylo takových odborníků více.
pacient
Pan doktor v novinách propaguje péči o seniory v rodinném kruhu za podpory praktického lékaře(geriatra), ale bohužel jsou to z jeho strany pouze plané proklamace. Poslat pacienta na odborné vyšetření - to je běh na dlouhou trať. Předepsat léky, které naordinuje odborný lékař, ale může je předepsat on, to je zcela nemožné. V rámci propagace aktivního života seniorů, je raději pošle zpět k odbornému lékaři i za cenu, že musí cestovat přes celou Ostravu. Doporučuji, aby se věnoval psaní článků a neohrožoval životy pacientů.
já
Pan doktor je skvělý psycholog.Lépe by mu ale možná bylo tam,kde je lidem třeba naslouchat, než-li samostatně rozhodovat o vážnosti jejích zdravotního stavu...
slovák
Léčím se u něj,již mnoho let,i když docházím zřídka,vždy se mi snažil pomoci,vyslechne trpělivě,poradí,příjemné prostředí,krátké čekací doby,mohu inteligentním pacientům jen doporučit.
ochotny,vstricny,hezke prostredi,kratke cekaci doby,dobry kolektiv,doporucuji Novotna
vstricny pristup,hezke prostredi,kratke cekaci doby,
lze jen doporucit,Zelena
dobrý den,
chtela bych podekovat panu doktorovi,léčím se u nej již léta já a celá má rodina,vždy pozorne vyslechne,poradi,pokud je treba vžy odeslal na vyšetrení,má citlivy pristup,hodne komunikativni,nekdy upovidany,ale pomohl me dceri k tomu aby se otevrela,nechybí mu svérázný humor,hezké prostredí,včetne okolí,pekné kvetiny ,kolem strediska.
dekujeme rodina Kučerova
Velmi dobrý individuální přístup, psychosomaticky zaměřený lékař s velkým rozhledem,samostatně rozhodující, znalý problematiky, odborník na léčbu vyšších věkových kategorií, neodmítá alternativní postupy. Doporučuji těm, kteří se zabývají svým zdravím v dlouhodobém horizontu.
Pana doktora si velmi vážím, vyhovuje mi jeho lidský přístup, který je komplexní. Vždy se snaží zjistit příčinu problému, a to i tehdy, pokud se jedná o problém psychický. Dokáže naslouchat, vyslechne člověka, nikdy jsem od něj neslyšela (oproti jiným lékařům): "to sem nepatří, to mě, nezajímá..." Právě naopak. Je výborný diagnostik. Pacienta informuje o možnostech, jak řešit daný problém. Těm, kteří hledají lékaře, který se na svého pacienta dívá jako na člověka, ne jako na kus v evidenci, mohu jen a jen doporučit.
Smékalová
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě