peterova.monika
Netušila jsem, že náš pan doktor a naše paní doktorka mají webové stránky, až když jsem se potřebovala ujistit o ordinačních hodinách, zjistila jsem, že je možné, přidat svůj názor na tuto ordinaci a tudíž ráda tak učiním. Původně jsem bydlela v Dejvicích, ale už hezkou řádku let bydlím na opačném konci Prahy a v žádném případě bych své praktické lékaře - manžele Hermannovi nezměnila. Jejich profesionální i lidský přístup je obdivuhodný, člověk se v ordinaci cítí vždy příjemně a to se ne u každého lékaře stává. Je nutno pochválit i laskavou zdravotní sestřičku. Hledáte-li praktického lékaře, jste právě na nejlepší adrese. Monika
Filip Jančík
K panu doktorovi chodíme celá rodina a jsme velmi spokojeni. Vždy nám pomohl. Někdy se čeká déle, ale za výhodu považuji že skutečně ordinuje každý den od rána do večera dokonce bez polední pauzy, což u jiných lékařů zdaleka není pravidlem.
w
Mám zkušenost jak s panem doktorem, tak jeho paní takřka 20 let, od banálních chřipek, po skutečně vážné onemocnění. A musím říct, že opravdu tu nejlepší. Jak zde již někdo psal, pokud vám skutečně něco je, jste v nejlepších rukách. A pokud pan doktor nepředepisuje na požádání lázně, v mých očích tím pouze stoupá.
K panu doktorovi chodím už od počátku, kdy tady začínal, což je hodně dlouho. Je pěkný morous, moc toho nenamluví, dlouho jsem měla pocit, že si myslí, že spousta pacientů jsou simulanti. Ale na jeho profesní přístup si nemůžu stěžovat. Jen trochu víc lidskosti by to chtělo.
Pan doktor je sice občas náladový, ale jinak bohatě tento fakt vynahrazuje vynikající péčí a jinak lidským přístupem. Čekejte realistický přístup a žádné mazání medu kolem pusy - mate-li kila navíc a kouříte nečekejte že Vás pochválí. Přesto bych v žádném případě neměnila.
Pan doktor je vynikajici diagnostik, chvalil ho dokonce i pan primar z Vojenske nemocnice. Mohu ho jedine doporucit, stejne jako jeho pani.
Jeho přístup k pacientům je naprosto výjimečný. Proto možná dochází k delšímu čekání v čekárně, ale zase máte jistotu,že Vás nikdy neodbyde. Mám s ním jen dobré zkušenosti.
Výborný lékař. Chtěl bych mu tímto poděkovat za skvělou péči. Petr Hovorka
výborný a hlavně spolehlivý lékař.
Jsem u pana doktora Hermanna velmi spokojena. Pan doktor vždy člověka vyslechne a je ochotný poslechnout si i můj názor. Cermakova
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze