Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Monika P
Za mne TOP doktorka. Vždy naschlouchá, vyptává se, hledá nejllepší řešení. Nepředepisuje hned antibiotika, je pečlivá a k tomu ještě milá a vždy elegantní.
A.W.
Paní doktorka možná umí anglicky, pracuje v soukromém zařízení a hezky se obléká, ale nemohu ji doporučit. Její chování a přístup k pacientovi je arogantní a postrádá empatii. Místo aktivní pomoci pacientovi se vymlouvá a raději jej odkáže na další pracoviště než aby jej jako praktik vyšetřila a vyslechla (jedná se o pacienta, který má zaplacený program v tomto zařízení). Paní doktorka rozhodně není lékař se vším, co toto povolání obnáší. Její péči nemohu doporučit a doporučuji všem pacientům zvážit návštěvu u ní.
Bob
Paní doktorka je velmi vstřícná, profesionální, co se týče doporučení, nebo potvrzení není nikdy problém. Vždy mě správně diagnostikovala. Je pravda, že jí to občas velmi dlouho trvá, ale můžu jen doporučit.
Alena Antonínová
Dnes jsem měla bohužel tu čest,ještě jsem se nesetkala s takovou arogancí. Protože se staráme o příbuzného,který nikoho nemá,tak by jsme potřebovali odbornou pomoc a doporučení pro farní charitu a paní doktorka nám ho odmítla napsat a řekla mi,že strejda je svéprávný a schopný se o sebe postarat v 79 letech,takže podle ní s Parkinsonovou chorobou, dnou,nemocným srdcem a obrovskými temně fialovými otoky na nohách, je podle ní natolik zdráv,že si zvládne denně obvazovat oteklé nohy. Již nikdy více
Neuvěřitelně neprofesionální lékař, který se podivuje nad skutečností, že pacient chce doporučení na preventivní prohlídku rakoviny tlustého střeva, ač je na ni pozván zdravotní pojišťovnou. Lékař, který bez jakékoli omluvy nedodržuje ordinační hodiny a chodí do "práce" jako do houslí. Lékař, který vyhodí pacienta ze dveří, protože si našel sám odborného lékaře a požádá o provedení předoperačního vyšetření na analgosedaci. Naprosto nedoporučuji návštěvu tohoto lékaře.
Eliška V.
Snad nejlepší praktická lékařka, se kterou jsem se setkala, a to ve všech ohledech. Pečlivá, rozumná, laskavá a přitom se snaží necpat do člověka chemii, jako jiní lékaři. Kdybych mohla, dám 10 hvězdiček. :-)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze