MUDr. Helena Zimáková

Přiblížit mapu
Praktická lékařka pro dospělé
Palackého 972, Holešov

Přiblížit mapu

Tato lékařka má zastaralé vybavení ordinace a její přístup k pacientům je katastrofální. Výrazně zanedbala péči o mou maminku. Nebrala vůbec v úvahu rodinnou anamnézu, i když o ní věděla. Chodilo k ní více členů rodiny. Místo léčby a předepsání léků dávala mamince letáčky! Proto maminka od této lékařky odchází ke kvalitnímu praktickému lékaři, který ji bude skutečně léčit. K ženám je tato lékařka arogantní, také nesnáší lidi při těle (každý nemá nadváhu z přemíry jídla, existují i choroby, které se zvýšením váhy projevují). Vůbec nebere v úvahu, že váha člověka může být ovlivněna něčím jiným než nadměrnou konzumací potravy. To je u lékaře nepřijatelné. Nechce se jí chodit k pacientům domů, když potřebují lékařskou pomoc a nemohou se kvůli věku a stavu dostavit osobně do ordinace. Podle mé zkušenosti s touto lékařkou je nekompetentní a v žádém pípadě ji nikomu nedoporučuji. Kdo může, ten odchází.

Od doby což je od odchodu své dětské lékařky a minumálně 12 let jsem u této paní doktorky, přišla jsem na její jenání, co jí vadí, proč ji to vadí. zeptejte se jí jak se má, zkuste se bavit více otevřeně, myslím si, že i to, že je nemoc v hlavě je také pravdy, většina nemocí je psychosomatických a léky mi nikdy nepomohly, spíše mne ublížili, vždy když jsem jí to řekla, že mi z nich není dobře,, tak mi je vyměnila, vždycky jsem odcházela s pomocí, ale na odpověď s čím jdete odpovídám, to mi řekněte vy, co mi je :) já nejsem doktor :)

I

Jako lékařka, ano. Jen kdyby se svojí zdravotní sestřičkou neventilovaly do éteru zdravotní stavy pacientu!!!! To je vrchol

Jako lékař, ano dobrý! Jen kdyby ona a je ji zdravotní sestřička neventilovaly do éteru, zdravotní stavy pacientu. To je vrchol VŠEHO.

Jde do hloubky problému a snaží se lidi vyléčit a ne jen léčit. Proto ji tlustí a kuřáci nemají rádi.

Je pravdou, že po odborné stránce, velmi slabá. Člověk jí musí vše důkladně popsat a doporučit co by mu měla předepsat. Stane se.Změří tlak, proklepe,připomene zaplacení 30 kč. u sestry a jdete. U ní už tedy končím.

přesně tak...paní doktorka si na to potrpí-vyptávat se před celou čekárnou "s čím jdete"-ať žije etika!!!!

za 30 let jen to nejlepší

Tak tuto "paní doktorku" absolutně nedoporučuji, co nejdříve se přehlásím (a nejen já, ale i zbytek naší rodiny) k jiné. Myslím, že možná kdokoliv bude lepší než ona. Nejen, že se ptá pacientů před plnou čekárnou "tak s čím jdete" a je jí jedno, jestli jde o intimní záležitosti, ale je arogantní (pokud tety nejste muž, jak píšou i ostatní) a odmítá pacienty ošetřit doma, pokud jsou na tom tak špatně, že nejsou schopni k ní do ordinace zajít (kdo by taky byl při 40.horečkách že). Navíc takový člověk nemá v čekárně co dělat, i s ohledem na ostatní pacienty. Takže nakonec díky "péči" paní doktorky přes telefon a nasazení paralenů, k pacientovi nakonec jela rychlá. K tomu není co dodat, pouze to, že se opravdu porozhlídnu po jiném doktorovi.

Zdeňko-a co to nakonec bylo?jinak taky mám tohle složení:-)