Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Paní doktorka je vynikající úřednice, ochotně napíše, vyplní, podepíše, zodpovědně vybere poplatek za všechno, i za to,co nemá. Nikdy dobrovolně nesdělí výsledek vyšetření, ve zmatku, jaký v ordinaci vládne je práce lékaře i sestry velmi náročná.
k
ok
Paní doktorka je velmi ochotná, když člověk potřebuje pomoc ráda pomůže. Když k ní přijdu řeknu jaký mám problém, dostanu léky, ale někdy se bohužel nedozvím co mi vlastně je. Ale každý má nějakou tu mouchu, nikdo přece nejsme dokonalí ne?
Mám s touto paní doktorkou mnohaletou zkušenost. Nejlepší je, když příjdete, určíte si diagnózu, požádáte o konkrétní vyšetření (ošetření) a necháte si napsat léky, které si sami určíte. Velkou iniciativu od ní čekat nemůžete. Pravdou ovšem je, že pokud člověk potřebuje akutní ošetření, nemusí se bát zavalot třeba i o půlnoci.
roman.s
vyborná doktorka mohu jen doporučit
J.K.
Ochotná, ošetří i mimo pracovní dobu, je možné jí svěřit i osobní problémy, snaží se pomoci.
Mlčoch Lukáš
Paní doktorka je úplně nej nej nej- škoda ale že už má plný stav,chtěl jsem jsem k ní dovést i přítelkyni..Mlčoch L.
NESVADBÍKOVÁ
PANÍ DOKTORKA JE VELICE OCHOTNÁ MÁM VELICE DOBRÉ ZKUŠENOSTI HLAVNĚ TED CO MI ONEMOCNĚLI VÁŽNĚJI OBA MOJI RODIČE,JEJÍ PŘÍSTUP JE VELMI DOBRÝ JSEM S PANÍ DOKTORKOU SPOKOJENA.JE TO VÝBORNÁ DOKTORKA.
vyborna doktorka