Poradenství pro rodiče • 1 200 Kč
Radlická 99, 2.patro, Praha
1 000 Kč
Psychoterapie
Miroslava N.
Paní Veselská dceři velmi pomohla, dcera má k ní důvěru a úplně rozkvetla, za to opravdu velké díky.
J.U.
Paní Helena byla skvělá, vše mi velmi pěkně vysvětlila a počáteční obavy ze mě brzy odpadly a uvolnila jsem se. Terapie za pomoci koně byla pro mě úplně nová zkušenost, užila jsem si každou minutu a odcházela jsem klidná a spokojená. Do stáje za paní psychoterapeutkou se budu ráda vracet a věřím, že mi terapie pomocí koní pomůže překonat těžké životní období.
T.K.
Paní magistra je profesionálka s lidským přístupem,umí jasně a srozumitelně vysvětlit podstatu věci.
JT
po první návštěvě mohu hodnotit empatii a zájem i snahu o pomoc.Doufám,že další setkání bude v tomto duchu pokračovat.ztím jsem spokojená
Eva
Příjemná, chápající. Bohužel pro nás je návštěva moc daleko. Ale pro ostatní, ketří chtějí navštívit paní doktorku - doporučujeme.
KD
Paní magistra je velmi empatická, stačila jedna návštěva, aby mi pomohla vyřešit můj problém. Všem její návštěvu doporučuji.
K.V
Dlho som sa bála vyhladať odbornu pomoc ale Pani psychologicka bola najlepsia vec co ma mohla stretnúť. Je vybornou oporou v tazkych chvilach. Vie co povedat a ako pomoct. Som velmi spokojná a odporúčam.
Zatím první schůzka, ale paní magistra byla velmi příjemná, krásně jsme si popovídali. A těšíme se na spolupráci.
AR
Velmi empatický přístup. Nenásilná komunikace, dcera má v paní psychoterapeutku důvěru a souhlasi s další konzultací
Jana
Pani magistra je velmi mila, umi naslouchat a pomoci cloveku videt veci, ktere si neuvedomuje a pomaha postupne po kruckach odbouravat nefukncni schemata z detstvi. Timto jeste jednou dekuji. Jana