Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Paní doktorka je skvělá, milá, ochotná, usměvavá a přitom stále velmi profesionální! I sestřička je samý úsměv. K takovým doktorům jde člověk na kontrolu i s chutí!
mamina
Jenom více takových ochotných a milých lékařek a lékařů.
Jedna z nejlepších doktorek. Velice ochotná, vstřícná a přátelská.
Nemám paní doktorce co vytknout, ráda poradí i telefonicky.
Skvělá paní doktorka, na kterou nedám dopustit!!! Chodím k ní už 25let a dnes k ní dojíždím, protože to mám trochu z ruky, ale jsem ráda, že k ní můžu patřit i nadále, moc doporučuju.
Výborná a velice příjemná paní doktorka. Pomohla mi v počátcích těhotenství odbornou radou i po psychické stránce. Dostala jsem se do situace, kdy jsem nutně potřebovala konzultaci a byla jsem na opačném konci republiky, endokrinolog v onom městě mě nepřijal (špatná pojišťovna). Paní doktorka neváhala, ihned poslala vše, co bylo potřeba, povzbudila mě a za to jsem jí nesmírně vděčná.
Díky, paní doktorko!
Marianna
Skvělý odborník,úžasný přístup k pacientovi, zájem o pacienta.
spokojena pacientka
K paní doktorce chodím už asi 17let a jsem s ní naprosto spokojena,je to doktorka na pravem mistě,vždy usměvava,vstřícna a odborník jak ma byt.
Zaha
Paní doktorka je velmi příjemná a vstřícná dáma. Jedinou její nevýhodou je striktní odmítání alternativní medicíny. V ordinaci má velikého anděla v podobě stále usměvavé, hodné, laskavé a vstřícné sestřičky.