Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Radka Jansová
Paní doktorka je anděl. Myslím, že jsem nikdy nepotkala empatičtějšího, laskavějšího a ochotnějšího lékaře. Paní doktorka mě trpělivě vyslechla, doptala se na všechny podrobnosti, cítila jsem, že mi opravdu chce pomoci nejlépe jak může. Pak mě detailně informovala a instruovala o dalším postupu. Vím, že pro mě při jedné návštěvě udělala opravdu maximum. Jsem jí velice vděčná. Jí i velmi milé paní sestřičce, která pro mě našla rychle uvolněný termín. Jsem opravdu šťastná, že jsem je obě poznala a jsem v jejich péči.
Lucie H.
Paní doktorka i sestřička jsou velmi mile. Paní doktorka je velmi pečlivá, hodná,bere onemocnění komplexně. Ochotná a opravdu člověku naslouchá a umí poradit. Více takových lékařů. Tady se jedná opravdu profesionální lékařku. Jsem šťastná a vděčná, že mě paní doktorka léčí.
Ilona Popelková
Skvělá lékařka ,jsem maximálně spokojená ,všechna možná vyšetření pro mě zajistila ,velmi mi pomohla. Neuvěřitelně lidský přístup .Moc si ji vážím za to jaká je pečlivá . Děkuju llona Popelková
JT
Profesionální přístup, je jediná, která mi identifikovala nádor na mozku, navíc je mila a lidská . Jsem opravdu velmi spokojen
Paní doktorka, je skvělá. Byla jediná, která pochopila, že má bolest není výmysl a snažila se mi pomoc. Navíc je velmi milá a ochotná. Více takových doktorů. !
Eva Štětinová
Mám paní doktorku velmi ráda. Zprvu jsem k ní chodila se svým otcem a později i se svými problémy. Je hodná, klidná, ochotná. Bere vaše onemocnění komplexně. Ví, že se v něm zobrazují i jiné zdravotní problémy
m.mendova
chtěla bych touto cestou paní doktorce moc poděkovat za péči a pomoc, kterou věnovala mé mamince. Maminka na tom nebyla opravdu moc dobře a už jen klidný a obětavý přístup paní doktorky jí velmi pomáhal. Všem její péči mohu jen a jen doporučit.
Dagmar Dastychova
jsem velmi spokojena s opravdu lidskym a profesionalnim pristupem pani doktorky.Ma zajem opravdu najit pricinu potizi a pomoci.Chci ji timto podekovat za to , ze mi pomohla od vice jak pulrocni bolsti zad. Mohu pani doktorku vrele doporucit.
Paní doktorka Ungerová je vynikající lékařka, velice obětavá a hlavně dokáže se pacientovi věnovat plně, ne jak mnohdy vidíme, že lékař více než pacientovi se věnuje svému počítači! Osobně jsme se přesvědčili(spolu s manželkou)jak paní doktorka dokáže diagnostikovat i problémy pacientů, které přímo nebo zdánlivě nesouvisí s potížemi pro které za ní pacient vůbec přišel.
Pozn. V této její prezentaci pravděpodobně není zaznamenáno, že MUDr.Ungerová přemístila svou ordinaci z Jesenice do Jílového u Prahy.
Oldřich a Helena Víchovi.
paní doktorka se nám odstěhovala z Jesenice do Jílového u Prahy,
přesto bych nikdy neměnila ! Léčí mne i mou maminku, 100% přístup, vlídnost , lidskost a zájem o člověka ! vřele doporučuji .
Zdeńka N.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,chci poprosit již tři měsíce se cítím hodně špatně,motání hlavy,bolest krční páteře,velice slabé nohy,mravenčení v nohách i rukou,závratě hodně často mám strach,že upadnu nejsem schopna dojít sama ani na nákup.Už jsem byla na očním,ORL,alergo,tam vše v pořádku.Už čekám jen na neurologa a to je ještě daleko na konci března 2018.Mám strach aby to nebyla roztroušená skleroza. Děkuji za odpověď!!!
Dobrý den.Urcite je neurol. vyšetření nutné.vč.MR mozku a krční páteře.
dobry den.chtela bych se zeptat,jestl pri podezreni s magneticke rezonance na spondiliscitidu stači uživat antibiotika v tabletkach a ne vnitrožilně.a taky jestli musi vzdy byt zvysene hodnoty krve crt .ja mam krev v poradku,zadna horecka jen 6 mesicu bolesti.a mag.rezo.mudr.Honajzer určil tuto nemoc.jsem bezradna a bojim se,protože nevim co si mam počnout.je mi 44let a splneho elanu jsem troska.děkuji
U dg.spondylodiscitida je efektivnejsi i.v.aplikace antibiotik,s nálezy vyhledejte spádové lůžkové neurologické či ortopedické zařízení.