Chomutov
Eva Helebrantová
P.mudr.Straková je velmi profesionální lékařka.Chodím k ní já i manžel již několik let a nemohu si opravdu na ní stěžovat.Vždy k vyšetření přidá i milé slovo a poradí.Nesetkala jsem se u ní s nějakým arogantním chováním,právě naopak je to milá lékařka a vynikající profesionálka.
Eva a Jiří Helebrantovi• • •
Š
šáša12
My máme také špatnou zkušenost , když si neví rady tak je to tím,že nemáš žádné svaly,ať sou to břišní nebo jiné. Máš nadváhu tak zhubni a bolesti pominou,když zhubneša bolesti jsou stejné tak je to proto ,že jsi zhubnul a nemáš žádné svaly. A tak dokola. Jsi objednán třeba na 10hodinu ? Přídeš na řadu až ve 12hodin! Před tebou mají přednost pan inženýr nebo paní magistra. Atd. Prostě nejsi V.I.P. pacient.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Inteligentní, kultivovaná a sportovně založená. Bezpochyby i vynikající lékařka.
Velmi ochotná milá,vše dobře vysvětlí a dobře poradí.Je to vynikající lékařka.
R
R. Löbl
Velmi spokojen, vděčím jí za život.
Obávám se,že paní doktorka svým přístupem k pacientovi není příkladem laskavosti a pochopení.Netroufnu si ji hodnotit jako lékařku podle svého případu.Možná je v oboru dobrá.Mě však nepomohla a svým poměrně arogantním chováním dokázala jen to,že k ní chodím jen proto,že musím.Není to už člověk,od kterého bych očekával pomoc.A to by lékař přece měl být!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
-j j j -
chodím k paní doktorce již několik let a mohu jen říct že jsem spokojená.co jeden lékař na mě pokazil ona dokázala napravit.nikdy jsem se u paní doktorky nesetkala se žádnou neochotou, nebo s něčím podobným.
Chodím k paní doktorce už dlouho,jsem s ní spokojená,možná bych vytkla trošku odtažitý způsob jednání,ale jinak nemohu nic vytknout.