Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Verča
K paní doktorce jsem přišla s několikaměsíčním problémem strupů a lupů na pokožce hlavy. Paní doktorka se mi na pokožku v podstatě ani nepodívala a okamžitě mi předepsala kortikoidy, což mi nepřijde normální, když ani nevidí, jak ty strupy vypadají. Za sebe rozhodně nedoporučuji, je pro mě jen typickou kožní "lékařkou" (čímž ovšem nechci všechny k. lékaře házet do jednoho pytle), která raději rovnou předepíše kortikoidy než aby problém řešila šetrněji a bez dost pravděpodobných následků po této radikální "léčbě".
velmi neochotná paní doktorka,malé dítě je jí zatěžko vyšetřit,i když čekárna byla prázdná a v ordinaci jeden pacient,tak nás chtěla objednat o několik dnu později a to s akutním problémem :-(.Rozhodně nedoporučuji.
Příjemná,pohodová též sestřička doufám že to je standart jsem nový pacient tak čas ukáže*:-)
Paní doktorka je velmi ochotná,vše trpělivě vysvětlí, snaží se najít co nejvhodnější způsob léčby.Jsem moc spokojená s přístupem i odborností.
Opravdu dobrá lékařka. Poradí, pomůže...prostě skvělá!
Pavla,Senice na Hané
Máme velmi dobré zkušenosti.Možnost objednání na určitý čas,minimální čekání,kvalitní ošetření a dobrá rada k tomu,nevím,co dodat.
Milda
Paní doktorka je velmi příjemná, vždy nám pomohla a vyšla vztříct Děkujeme a doporučujeme
Hrůzkovi
Velmi příjemná paní doktorka pro celou rodinu.Děkujeme za péči a profesionální přístup.
Olda
Šikovná pani doktorka, pomůže, poradí a vyléčí ,příjemná atmosfera v ordinaci
čekací doba minimální, doporučuji i ostatním pacientům Oldřich
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci