Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Váš účet byl odstraněn
K paní doktorce chodíme skoro celá rodina již dlouhé roky pokaždé pomůže, vyšetří a poradí. Nikdo znás by neměnil a sestřička J. Macháčková taky skvělá.
Věra Stejná
Paní doktorka je náš rodinný lékař a jsme s ní všichni naprosto spokojení. Profesionální i lidský přístup.
Smalee
Velmi nepříjemná doktorka. Měla jsem ji bohužel jako zástup a děkuji už nikdy více. Po 2,5 hodinách čekání jsem dostala vynadáno. Cituji doslovně: S takovou blbostí mi sem chodíte a pacienti, kterým je opravdu špatně kvůli vaší blbosti čekají o půl hodiny déle. (V ordinaci jsem byla ne déle jak 2 minuty) Navštívila jsem jinou ordinaci, kde pro paní doktorku už hnisající noha blbostí nebyla.
Vladuš P.
nemohu nic vytknout
Váš účet byl odstraněn
Helenka je každým coulem profík a kdo si neumí počkat v čekárně na dobrou péči at si škubne hnátou a léčí se sám P.Kutner
H.M.
Velmy dobrá lékařka její přístup je lidský.Snaží se pomoci po profesionální i lidské stránce. Tak též sestřička v této ordinaci p. Janička Macháčková je vzor lidkosti.Obě dělají dnešnímu zdravotnictví jen čest. Děkuji
H.M.
Ta nejlepší lékařka v okrese...lidský přístup,příjemná,snaží se pomoci.
Velice příjemná,vyslechne pacienta poradí,pošle eventuelně na odborné vyšetření.
jsem velice spokojen, už dlouhá léta. Doporučuji. PB
Maximální spokojenost !!!! Dopručuju, ale myslím, že už mají plno
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Litvínově
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Litvínově
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Litvínově