Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Barbora F.
Také odcházím, po třech letech co jsem byla stále nemocná angíny , chřipky atd. nic nepomáhalo antibiotika nic,. letos mi ještě začal kolísat tlak a měla jsem neurologické potíže, musela jsem si sama požádat o testy na boreliozu, které byly pozitivní díky naprostému neléčení paní doktorky a jejího záskoku, který mi při migréně způsobenou boreliozou řekl, že mám virozku, mám boreliozu chronickou, kdybych měla sílu řeším to i dále, paní doktorka jediné co mi napsala byly antibiotika na které jsem měla hroznou reakci, když jsem se tam doplazila s tím že jsem ráno měla tlak 200/100 a zeptala jsem se co mám dělat, když mi takhle vyskočí, tak na mě křičela že jsou lidi kteří berou např. 10 prášků a nestěžují si a že to mám psychické samozřejmě osobní doporučení na psychiatrii jsem také dostala ještě před mým mužem, který je naštěstí soudný a řekl mi ať okamžitě vyměním doktora, což jsem udělala. Můj současný doktor mi upravil antibiotika a léky na tlak tak že mohu žít, ne se plazit a neřve na mě když mi je špatně. Chornickou boreliozu, kterou mám díky naprosté ignoraci paní .doktorky a jejího záskoku , léčím ve speciální ambulanci, která tuto fázi jediná léčí. Nevím zda adept na psychiatrii jsem já nebo doktor co na mě řve, když je mi špatně a musím se ještě hájit že si nevymýšlím a nejsem ...... a nemám panickou ataku s tlakem 200/100 na což jsem se samozřejmě ptala i dr.psychiatričky a mám potvrzeno že vysoký tlak a zvracení atd,. se psychicky nevyvolá. spíše naopak což je pochopitelné, když je vám takhle zle že je panika i na místě. Takže paní . doktorka o.k. ale dokud jsem nebyla doopravdy nemocná, pak jen vše pořád máte vše psychické. Hlavně že na psychosomatiku doktoři nevěří ale když neví kudy kam tak se odvolávají na psychiku.
Hodně štěstí ať nedopadnete jako já
odcházím
Pokud potřebujete potvrzení, vzít krev, oočkovat, ochotná jak pí. doktorka (mám ale spíš zkušenost s jejím záskokem, co bývá v pondělí večer), tak sestřička. Pokud nastane nějaký problém, obrovský nezájem a liknavost. Ztratili mi zdravotní kartu a reakce paní doktorky Šnajbergové byla: " a měla jste tam něco důležitého?". Poslední kapka, hledám nového praktika
Už vůbec neví nic o medicíně, diagnostika nulová, má ty svoje pacienty ve vysokém věku, které zná 30 let tzn injekce, změřit tlak a napsat prášky. Měla by skončit.
Velice ochotná a vstřícná k pacientovi. Mám v péči za Prahou rodiče, co k ní chodí. Zná moji situaci, jsem zaměstnaná a tak nemusím čekat na recepty, vždycky poradí po telefonu a když vezu rodiče na kontrolu, objedná nás a nikdy nečekáme. Velice mně to usnadňuje péči o rodiče,,,,,, kéž by byli všichni lékaři takoví a já nemusela trávit celé dopoledne čekáním na recept, jako v Ukrajinské poliklinice.
Většinou si neví rady, tak Vás pošle ke specialistovi. Aby ale mohla inkasovat regulační poplatek 30 Kč, tak Vám alespoň změří tlak. Dále si vyslechnete jak je ten tlak hraniční a že byto chtělo prášky. Toto slýchám již sedm let. Jen pro upřesnění, hraniční tlak mám vždy jen v ordinaci, doma ho mám normální.
schwaryová
svědomitá, zodpovědná,výborný vytah k lidem
Markéta M.
paní je doktorka je možná dobrá na léčbu chřipky, v případě problémů (autonehoda) se ovšem léčba zvrtla v neustálé dohadování (zejména o neschopenku a to nejsem typ, který by do práce chodil nerad, ale s bolestmi hůavy a páteře to zas tak jednoduché není). Na místo léčby mi nakonec nasadila antidepresiva a já doktora vyměnila.
Eva
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, vždycky byla milá.
Jak si tu někdo stěžuje na přílišnou komunikaci netýkající se zdraví na úkor "léčení", tak tento pocit opravdu nemám. Vždy prohodí i větu mimo zdravotní stav, ale rozhodně to není na úkor.
Nikdy mě neodbyla, naopak, když jsem u ní byla poprvé, tak si nechala udělat veškeré rozumné rozbory, aby měla aspoň něco do začátku.
Co se týče čekání, tak si opravdu nemohu stěžovat, nejdéle jsem v čekárně seděla cca 45 min, ale to bylo jen jednou.
A navíc musím pochválit sestričku. Mám od malička problém, že se mi často netrefí při odběru krve a tady sestřička vždycky napoprvé, bez "šťourání" :-).
Odbornou stránku nemohu posoudit, a ani jsem u paní doktorky nebyla s žádným složitým problémem, podle kterého bych mohla soudit, jaký je diagnostik.
frana
supr
Honza
Paní doktorka má velmi lidský přístup, v její ordinaci mám pocit, že nejsem pouhé číslo z kartotéky. Děkuji a zdravím.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze