Paní doktorka je velice milá a příjemná. Jsem moc ráda, že jsem se k ní dostala. A mohu jí jenom doporučit. Vždy je usměvavá a chodík ní moc ráda. Vždy, když mě belely zuby my bezvadně pomohla. Škoda, že tak milých a dobrých doktorů není více.
neznám lepší paní doktorku :o)
Nejsem bohužel u paní doktorky zaregistrovaná,i přesto, když jsem zavolala ohledně vypadlé korunky, sestřička i paní doktorka byly velice ochotné, našly si pro mě čas a paní doktorka je opravdu výborná. Škoda, že už má plno a nemohu se k ní zaregistrovat. Jsou opravdu obě skvělé, děkuji.
Díky paní doktorce jsem se přestala bát ošetření u zubaře. Myslím, že toto hodnocení mluví za všechno. Díky!
kutová markéta
velmi dobrá zubařka....a hlavně přesná. nečeká se dlouhé hodiny v čekárně a to je největší plus.mohu vřele doporučit!!!!!!!!!
Jitka
Velice dobrá lékařka, vždy příjemná a ochotná a svým pacientů se pečlivě věnuje. Jsem velni ráda, že mám možnost, aby mě zuby léčila tato lékařka. Moc jí za všechnu péči děkuji.
bludicka
opravdu pečlivá a spravené zuby mám velice dobře
Josh
Paní doktorka je výborná lékařka a i jako člověk. Velice pečlivá, důraz klade i na prevenci. "Timing" objednávek pacientů by mohla vyučovat na medicíně ;-), měl bych pro ní pár "učedníků" i mezi staršími kolegy.
Anežka Š
Vynikající lékařka, mimořádně slušný přístup k pacientovi, vždy upravená, elegantní, usměvavá
Káča K.
Objednání vždy přesně na čas, žádné čekání, 100% péče, moderní prostředí i postupy. Zaplaťpánbůh za paní doktorku, díky!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze